DUBAI VLOG

Video in collaboration with My Dubai.

From our incredible day in Dubai <3 Helicopter, spa at Burj Al Arab and ending the day with dinner in the desert!

Dubai-vloggen kommer här! Vilken dag vi hade, fullsmockad från morgon till kväll med massa härliga aktiviteter. Vi åkte ju helikopter över Dubai och det var bland det coolaste jag sett, som jag redan berättat. Så glad att vi gjorde det och nu är jag helt säker på att nästa gång jag åker dit blir det fallskärm där. ;-) Efter det åkte vi som sagt till Burj Al Arab för spa, och jag kan ju säga att spa vill jag göra oftare. Vi gjorde först en skrubb, en helkroppsmassage och sedan insmorda i någon speciell body lotion. Kände mig så avslappnad efter det. Vi avslutade med en fantasisk middag ute i öknen och efter det var vi rätt så slut. Lång men helt fantastisk dag! Hoppas ni gillar videon. :-) Jon åkte för ett tag sedan så nu är jag all alone här hemma, det blev så tyst och tomt helt plötsligt haha! Tänkte göra te och kolla en film, ha en myskväll med mig själv. Ha en fin kväll hjärtan, PUSS <3

//Here comes the Dubai vlog! What a day we had, packed from morning until night with lots of nice activities. We went with a helicopter over Dubai and that was one of the coolest things I’ve seen, as I’ve already told you. So glad we did that and now I’m totally sure that I will skydive next time we’re going there. ;-) After that we went to Burj Al Arab for spa as I mentioned, and I can just say I want to do spa more often. We started with a body scrub, a full body massage and then we got a special body lotion on. I felt so relaxed after that. We ended the day with an incredible dinner out in the desert and after that we were pretty tired. A long but amazing day! Hope you like the video. :-) Jon left a while ago so now I’m all alone at home, it got so quiet and empty all of a sudden haha! I’m just gonna make some tea and watch a movie, have a cozy night with myself. Have a great night loves, HUGS <3

14 reaktioner på “DUBAI VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.