POOL DAYS

The hotel pool in Dubai – we stayed at Dukes Hotel at The Palm. <3 I’m wearing Coco&Nuts swim top and Na-Kd earrings.

God morgon babes! Jag har haft en SJUKT effektiv morgon, haha! Vaknade innan klockan 6 (ja, jetlag från Dubai men 3 timmar gör mycket på morgonen…), och då har jag hunnit tvätta tre maskiner, gått promenad, klippt klart vloggen som jag ska ladda upp snart och duschat. Nu ska jag tvätta sängkläder och efter det är jag ganska nöjd med min morgon, haha! Tänk vad mycket man kan hinna med på morgonen, jag älskar verkligen mornar. <3 I Dubai körde vi på ett annat spår, en morgon spenderade vi i poolen ovan. Hur fint är det med infinity-pool och alla höghus som utsikt? Jag tycker det är så ballt! Jon hoppade i poolen med kameran som vanligt, även om den inte är vattentät. ;-) Den klarade sig iallafall och vi fick några fina bilder. Jag har funderat så mycket fram och tillbaka på om jag skulle åka med Jon till Italien idag för ett skidevent över helgen, men vet ni vad? Jag bestämde mig för att stanna hemma och bara mysa i två dagar innan jag åker till Marbella för bröllop- och husmöten! :-) Så spännande! Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! I’ve had SUCH an efficient morning, haha! Woke up before 6 am (yes, jetlag from Dubai but 3 hours makes a huge difference in the morning…), and since then I’ve done three laundry machines, been out for a walk, edited the vlog I’m gonna upload soon and had a shower. Now I’m gonna wash our bed sheets and after that I will be pretty satisfied with my morning, haha! You can do so much in the morning, I truly love mornings. <3 In Dubai we went for another kind of morning, we spent one of them in the pool above. How pretty is it with an infinity pool and the skyline as a view? I think it’s so cool! Jon went in the pool with his camera as per usual, even if it’s not waterproof. ;-) The camera made it and we got some nice pictures. I’ve been thinking hard back and forth about if I should join Jon to Italy today for a ski-event during the weekend, but do you know what? I decided to stay at home and just chill for two days before I’m heading to Marbella for wedding- and house-meetings! :-) So exciting! Talk later, HUGS <3

17 reaktioner på “POOL DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.