TALISE SPA

The spa at Burj Al Arab – Talise Spa. <3

God morgon babes! Jag är på flygplatsen och ska snart flyga till Marbella, har en mellanlandning i Paris eftersom det inte går direktflyg till Malaga från Nice… Så typiskt haha! När jag flyger så tänkte jag visa er spa:t vi var på i Dubai, vi fick en två timmars behandling och jag kände mig som en ny människa efteråt. :-) När behandlingen var klar så gick vi till poolen en sväng och det var där vi tog dessa bilder. Så fint där! Tjejerna hade en egen pool som såg typ likadan ut fast röd/rosa, men jag hängde med Jon istället i den “mixade” poolen där vi båda kunde hänga. :-) Så mysigt med en spa-dag, det vill jag göra oftare! Nu ska jag köpa kaffe och något snacks, det är ju ganska kort resa till Paris vilket är skönt. Hörs sen, PUSS! Ha en fin lördag <3

//Good morning babes! I’m at the airport and will soon fly to Marbella, I have a stopover in Paris since there’s no direct flights to Malaga from Nice… Always a hassle haha! When I’m about to fly I thought I would show you the spa we went to in Dubai, we got a two hour massage and I felt like a new person afterwards. :-) When the treatment was done we went to the pool for a while and that’s where we took these photos. It was so pretty there! The ladies had one separate pool that almost looked the same but in red/pink, but I hung out with Jon instead in the “mixed” pool where we both could be. :-) So cozy with a spa-day, I want to do that more often! Now I’m gonna buy some coffee and buy some snacks, it’s a pretty short trip to Paris which is nice. Talk later, HUGS! Have a great saturday <3

10 reaktioner på “TALISE SPA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.