DESERT DINNER

Our amazing desert experience in Dubai <3

Lite mer bilder från öknen, bara för att jag älskar det. :-) En av kvällarna åkte vi ut till öknen där vi åkte runt i bilar och fick se massor, otroligt många djur faktiskt vilket jag inte var förberedd på. Efter ca 1 timme kom vi fram till ett ställe där det låg en stor matta och kuddar i sanden, där fick vi första rätten. Det var lite snacks och alkoholfritt bubbel (det serverades ingen alkohol på den resan), vi åt och kollade solnedgången en stund innan vi åkte vidare till middagstället. Vi kom fram till det här fina stället, små tält med en liten “pool” i mitten, massa brasor och lyktor och ett väldigt lugn. Där fick vi sitta i vårt tält och blev serverade en 4-rätters middag, som var riktigt god dessutom… Vi avslutade kvällen med efterrätt och eldshow som var så vacker! Efter det hoppade vi in i bilarna igen och åkte tillbaka till hotellet. Fantastisk kväll verkligen, det var så mysigt från start till slut. Hett hett hett tips om ni åker till Dubai! :-) Det här var nog mina sista bilder därifrån, vi hade en så härlig resa! Hoppas ni har en fin kväll, massa kärlek till er <3

//Some more pictures from the desert, just because I love it. :-) One of the nights we went to the desert to go by car and see a lot, there was so many animals there actually and I did not expect that. After about an hour drive we arrived to a place where it was a huge mat and pillows on the sand, that’s where we got our first meal. Some snacks and non alcoholic sparkly drinks (they didn’t serve any alcohol on that trip), we ate and watched the sunset for a while before we continued to the dinner location. We arrived to this pretty place, small tents with a small “pool” in the middle, fire places and just so calm. We got to sit in our tents and be served a 4-course meal for dinner, and it was delicious… We ended the night with dessert and a fire show that was so beautiful! After that we got back in the cars again to drive back to the hotel. Amazing night, it was so cozy from start to finish. Great great great tip if you’re going to Dubai! :-) These are probably my last pictures from there, we had an incredible trip! Hope you’re having a great night, lots of love to you <3 

11 reaktioner på “DESERT DINNER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.