Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:59 | March 11, 2018

SUNSET COLORS

Jumpsuit from AQ/AQ, on sale here!

God morgon babes! Den här gången från Spanien och pappas soffa. :-) Jag kom fram igår eftermiddag och hängde med pappa och Philip (hundarna var med också, haha), och sen åt vi middag på Monkey Club. Så gott och mysigt, förstår inte att jag bara varit där en gång innan… Jag sov hos pappa eftersom vårt hem är en total renoveringsplats just nu, haha! Vi lägger nytt golv i hela huset så där kan vi inte vara nu, men det är också en av anledningarna till att vi åkte hit. Vi ska styra upp lite saker på plats istället för emails/telefon. :-) Här är en look från Dubai som jag har fått helt otroligt många frågor om, emails, DM och till och med sms haha! Det är en jumpsuit jag har haft hemma ett bra tag men inte använt, och såg nu att den fanns kvar och var på rea. Fanns inte så många storlekar kvar däremot, men några om någon är sugen. Hur mycket älskar man inte solnedgång och färgerna? Speciellt i öknen, allt smälter ihop. <3 Såg till att matcha ordentligt med jumpsuiten också, vilket inte var planerat haha! Nu är det dags för mer kaffe, ha en härlig söndag så hörs vi senare. PUSS <3

//Good morning babes! This time from Spain and my dads couch. :-) I arrived yesterday afternoon and just hung out with dad and Philip (the dogs joined us too, haha), and then we had dinner at Monkey Club. So tasty and cozy, don’t understand why I’ve only been there once before… I slept at my dad’s place since our house is a rebuilding mess at the moment, haha! We’re changing the tiles in the entire house so we can’t live there right now, which is also one of the reasons we’re here now. We’re gonna organize some things here instead of on emails/phone. :-) Here’s a look from Dubai that I’ve gotten so many questions about, emails, DM’s and even texts haha! It’s a jumpsuit I’ve had at home for a long time but haven’t used, and I just realized it’s still in stock and on sale. Not a lot of sizes left though, but a few if anyone feels like getting it. How much don’t you just love sunsets and the colors? Especially in the desert, everything just melts together. <3 I managed to match it completely with the jumpsuit too, which wasn’t planned haha! Now I’m gonna have some more coffee, have a great sunday and I’ll talk to you later. HUGS <3


15 kommentarer15 kommentarer om “SUNSET COLORS”

  Så himla fin outfit och bilderna är galet magiska! Du är så himla fin! Har en fråga däremot, det börjar närma sig studenten nu för mig (eller rätt många egentligen), ifall du kunde göra ett inlägg med inspiration till studenten? Och kanske prata lite om din student? Skulle uppskattas så mycket!

  Reply

  Åh det ska jag försöka få till! :D Ska försöka leta upp bilder från min student, har ingen aning om vart dom är.. Kram!

  Reply

  Hej fina! Har följt din blogg länge nu, saknar lite dem ”gamla” inläggen där du tex visa bilder från när ni var ute och år på restaurang, marbella tips, familjehäng osv. Kanske kan få tillbaka öre mer sånt? :)
  Och hur går det med husrenovering, DET vill jag verkligen följa! Kraam till dig

  Reply

  Åh jag ska försöka, det har varit lite mycket men ska försöka bli bättre på det! :-) Kram!

  Reply

  Hej Janni!
  Till att börja med så vill jag säga att du verkar vara en sån härlig ung kvinna, fortsätt med dina drömmar, mål och arbete!
  För att fortsätta detta meddelande vet jag inte riktigt hur jag ska uttrycka mig men måste ändå få ur mig det.
  Hur ser du på kvinnors situation i världen? Du som är en förebild och har möjlighet till att nå ut till många personer, hur förhåller du dig till feministiska frågor etc? Denna tanke slog mig då jag följer många andra framgångsrika kvinnor som just tar upp samhällsstrukturer, synen på kvinnor och lyfter det till diskussion. Jag kanske har missat ”vad du gör” för att främja kvinnors och mäns syn på jämställdhet annars så är jag nyfiken på om inte du känner att du som offentlig person kan göra ”mer”. Missförstå mig rätt, att du inte måste göra det, men vore skönt om vi ”vanliga” kvinnor fick lite draghjälp av de kvinnor som har stort inflytande i sådana frågor.
  Du är grym!
  Kram Emma

  Reply

  Såg att en ovan nämt det och håller med om
  Inlägg och särskilt om Marbella nu. Renoveringen, bilder under processen, hur går det, mm mm. Kanske vill du bara vara modebloggerska och får väl acceptera det då men jag har tyvärr börjat klicka mig in mindre och mindre för vill inte se bilder från en resa som va för en vecka sen.

  Reply

  Det har jag försökt trycka ut massor av nu, så hoppas ni gillar det mer! :-) Kram!

  Reply

  Varifrån kommer dina örhängen? De är magiska! Skulle inte du kunna göra en video eller ett blogginlägg om alla dina favoritsmycken som du använder mest?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här