AUSSOME BUCKET LIST WINNERS

In collaboration with Aussie Hair.

Some of my favorite adventure-activities! <3

My two favorite 3MM hair masks from Aussie. Moisture here, shine here!

Hej hjärtan! Hoppas ni mår toppen och blir inspirerade till lite äventyr efter dessa bilder, jag blir sugen på det nämligen. ;-) Äventyraren, haha! Minns ni “Aussome Bucket List”-tävlingen Aussie har haft där jag har suttit i juryn? Nu är vinnarna äntligen dragna, och det var riktigt svårt att välja sina favoriter… Jag ville helst göra så att alla vann, jag tycker alla ska ha lite mer äventyr i sina liv. ;-) Om ni har varit med och tävlat kan ni gå in HÄR för att se vinnarna! STORT grattis till vinnarna!! <3 Jag är riktigt avis, haha! Tycker vi ska köra såna här tävlingar oftare, håller ni inte med? :-) Jag vill också slå ett slag för deras “3MM” masker som jag använder varje gång jag tvättar håret nu, doftar så gott och håret blir så otroligt lent efteråt. Jag använder dessa två just nu, moisture för att håret behöver extra återfuktning och varannan gång kör jag shine för lite extra glans. Man behöver bara ha i dom i 3 minuter vilket jag gillar. :-) GRATTIS igen till vinnarna, och tack för alla bidrag. Så kul att gå igenom! PUSS <3

//Hey loves! Hope you’re feeling great and gets inspired for some adventures after these pictures, because I do. ;-) The adventurer, haha! Do you remember the “Aussome Bucket List”-competition Aussie had where I was in the jury? The winners are finally announced, and it was so hard to choose favorites… I wanted to make everyone winners, I think everyone should have some more adventures in their lives. ;-) If you’ve entered the competition you can see HERE who’s the winner! A HUGE congrats to the winners!! <3 I’m so jealous, haha! I think we should do competitions like this more often, don’t you agree? :-) I also want to tell you guys about their “3MM” hair masks that I’m using every time I wash my hair now, they smell so good and your hair gets so smooth afterwards. I use these two right now, moisture since my hair needs some extra hydration and mix it with shine for some extra shine. You just need to use it for 3 minutes which I like. :-) CONGRATS to the winners again, and thanks for all your pictures. It was so fun to go through! HUGS <3

In collaboration with Aussie Hair.

7 reaktioner på “AUSSOME BUCKET LIST WINNERS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.