Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:52 | March 12, 2018

BEACH WEDDING INSPO

Finally booked our location!! <3 Beach wedding coming up, this is some of my inspiration photos.

God morgon babes och hej måndag! :-) Jag startar den här veckan med lite beach-wedding inspiration för att – VI HAR BOKAT BRÖLLOPSLOKAL! Känns så overkligt och så kul, helt galet. Vi bestämde oss för strandbröllop tillslut, det kändes mest oss och något jag innerst inne alltid drömt om. Tror jag, jag har inte tänkt så mycket på mitt bröllop tills vi blev förlovade men desto fler ställen vi kollade på desto mer insåg jag att det var strand jag ville ha. Vi gifter oss i sommar, så vi är sista minuten som vanligt. ;-) Det är ju också lite typiskt oss, haha! Vi kommer gifta oss här i Marbella så imorgon ska vi på möte på plats för att se stället och prata detaljer. Så spännande! :-))) Jag försöker leta inspiration till tårta, dukning, “altare” och sen såklart klänning… Det känns svårast av allt, jag har så många idéer på klänning och kan inte bestämma mig hur jag vill ha haha! Jag ska på möte med min klänningsdesigner i Stockholm senare i veckan så jag ska samla på mig allt jag kan tills dess. Vill ni se min inspiration till klänning? Även om jag har hundra idéer? Tycker ni sånt är kul? :-) Vi är så peppade iallafall och nu känns det äntligen som att vi ska gifta oss. Inspirationen ovan är lite hur mina tankar går iallafall! Jon ska ju såklart få säga sitt också. ;-) Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes and hello monday! :-) I’m starting this week with some beach wedding inspiration because – WE’VE BOOKED OUR WEDDING PLACE! Feels so surreal and so fun, just crazy. We decided for a beach wedding in the end, it feels the most like us and something I’ve dreamt about when I think about it. I think, I haven’t given it that much thought until we got engaged but the more places we looked at the more I realized that I want it at the beach. We’re getting married this summer, so we’re last minute as usual. ;-) That’s also typical us, haha! We’re getting married here in Marbella so tomorrow we’re going to the location for a meeting to talk about the details. So exciting! :-))) I’m looking for inspiration for the cake, table setting, the “altar” and then of course the dress… That feels like the hardest part, I have so many ideas for the dress and I can’t decide how I want it haha! I’m having a meeting with my dress designer in Stockholm later this week so I’m gonna collect inspiration of everything I like until then. Do you want to see inspiration for my dress? Even if I have a million ideas? Would you like that? :-) We’re so excited anyhow and now it actually feels like we’re getting married. The inspiration above is how I imagine it at least! Jon will of course give his opinions too. ;-) Talk later, HUGS <3


51 kommentarer51 kommentarer om “BEACH WEDDING INSPO”

  You two ar perfect for each other! Your wedding will be amazing and you will look like a dream in your dress! Please show us your millions of ideas from your dress ????

  Reply

  Spännande! Jag drömmer också med ett strandbröllop ?. ( tack för hjälp mig med min svenska… jag förstår allt! ?)

  Reply

  YES *_* please share your inspirations with us!!!

  Reply

  Yeeees, please share more mood and inspirations for the dress!!!!

  Reply

  yes totally want tour wedding dress inspiration photos :D so exciting

  Reply

  Hi Janni,

  Love to hear about your wedding!! I follow you and Jon on your vlogs and would love to see a blog about the wedding planning. I’m about to plan my wedding as well and it would be golden to get some inspo! Lots of love from Oslo! Keep up the wonderful work! ?

  Reply

  Please do a video or blog post of wedding dress ideas. And the dresses you like.
  Maybe you could do a YouTube video of you trying on different wedding dresses to see what you like on.
  I think that would be a great video.
  Thank you,
  Elle (New Zealand)

  Reply

  Oh that would be great, not sure how many dresses I will try but I will for sure try some and try to film it! :-) Xx

  Reply

  I don’t know what are your inspirations for your dress, but I would love to see them ! Also, you should check the brand “Berta Bridal” they have amazing ones ! Congratulations again ;)

  Reply

  Åhh kommer bli ett dröm bröllop och på stranden passar er perfekt! :D vill sååå gärna se din inspo för klänningen, typ allt till bröllopet haha. t.o.m för vigselringar om du har börjat tänka på det? kram <3

  Reply

  Då ska jag försöka visa ALLT! :-) Vi har inte börjat tänka på det ännu, men borde väl börja snart… Haha! Kram!

  Reply

  I`d love to see a video on your channel about the wedding planning, ideas and the process of designing your dress. Love you ???

  Reply

  Så fiiint. Planlegger bryllup selv og tror vi også kommer til å gå for et strandbryllup. Kos dere med planleggingen :-) Det er virkelig en magisk tid! <3

  Reply

  I wish you both all the best. ?
  Janni you got a great taste so the dress will be beautiful ??
  Love, debby

  Reply

  Hi Janni! I LOVE all your wedding inspiration photos! I’m sure you are being flooded with pictures and ideas, but I still wanted to send you a few wedding cake ideas since that is what I do!? I DM’d a few on IG. Can’t wait to follow along through the planning process. CIAO! ??

  Reply

  Looks so gorgeous! White florals are so fresh. Can’t wait to see pics/video of your special day.

  Reply

  Looking forward to it!! We are having a beach wedding in November – and even that feels like it is coming up soon ?. Wish you the best of luck with everything – you both are such beautiful souls!

  Reply

  Åh vad kul! Marbella blir ju helt perfekt också!!
  Väldigt nyfiken på klänning ;)
  Kram

  Reply

  Ciao Bella!
  Couldn’t imagine your wedding in a better entourage than a beach ? ?☀️.
  Hope you will share some preparations and inspirations on the blogs or vlogs (is Jon actively involved?) ??
  So happy and exited for your big day ????
  Greetings from Luxembourg ?? ,
  Karolina&Pawel

  Reply

  Yes, he’s involved haha! ;-) I will share as much as I can!! Xx

  Reply

  I so see you in a Miss Hailey Paige wedding dress, thei’re detailed beautiful and look as really light to wear, plus loads of them have lovely detailed flowers that would ho awesome with your beach inspired wedding!!!! Ooowww so cute!!! In case you want to see them her insta page is @misshayleypaige

  Reply

  That sounds great. It will be a dream wedding at the beach. I’m so excited as well ?? please show us all about your wedding plans and the wedding for sure ? love

  Reply

  Omg janni! Så kul!!! Asså du MÅSTE checka @sissimeringue för tårta på instagram. Verkligen HIGH QUALITY! :)

  Reply

  JANNI,
  TIPS PÅ EN ARTIST SOM KAN SJUNGA PÅ BRÖLLOPET – PAUL REY.

  Reply

  Hej!

  Skulle vara jätte kul om ni hade velat att jag var DJ på erat bröllop! Spelat ända sedan jag var 8 år och idag är jag snart 18 år. Jag har spelat på allt från smådiscon, privatfester, studentflak, 50-års fester, klubbar och bröllop. Jag jobbar dessutom på en DJ butik i Göteborg som heter JP Store där jag kan lösa riktigt bra ljud och ljus för er. Musiken är min största passion och skulle vara helt magiskt att få göra eran största dag i livet ännu bättre med härlig musik! Om ni är intresserade så kan ni skriva till mig på [email protected] alternativt skriva på Facebook: Jacob Grinfeld Cinthio

  Med vänlig hälsning, Jacob

  Reply

  Enjoy this time! We are getting maried this summer too. And finding the right dress is difficult ? but when it is the right one you deffenetly know it! When I found my dress my mom, sis, sisther in law and mother in law all starten to cry….
  We have almost everyting ready for our big day now, we only need a car.
  My boyfriend realy likes the rs6+ of Jon
  Hopefully I can find a car like that one to surprise him ?

  Love,
  Joyce

  Reply

  ? I knew it! It’s Perfect for you guys! ❤️ when my sister got married we search inspiration in Pinterest ! You could used too ☺️ please share all details (blogs, videos, instagram histories!) ☺️ kisses ?

  Reply

  I really want to get sneak peeks from your wedding planning! Planning my own beach wedding in couple of years next to the turquoise seas in Cyprus ;)

  Reply

  YES please! My best friend is getting married and we need a lot of inspo :)

  Reply

  Ja skriv gäärna ett inlägg med klänningsinspo ?

  Reply

  Hej! Vad härligt att ni ska gifta er! Ta gärna lite inspiration från mig vad gäller tårta, jag finns i gamla stan med företaget The Craving Solution. Instagram @thecravingsolution
  Allt gott, och all lycka till!

  Reply

  When do we get to know mors about your wedding? You have not talked alot about it.

  Reply

  Hi Janni. So happy to read your posts about your wedding inspo ? I am sure you will look absolutely gorgeous, and most importantly happy. ❤️ I am also getting married in less than a month, however am having trouble convoncing myself to my choice of wedding dress color, its like rose quortz satin and then tulle and lace top. It is not the white white wedding dress and I know 100% I dont want a white dress, but Im still scared I will look too dark for my woods barn wedding ??? so scary. Best wishes. Love you xxx

  Reply

  Oh it sounds amazing, and congrats babe!! <3 I'm sure you will look perfect! Good luck with everything and have the best day ever! Xx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här