FLIGHT MODE

Time to fly to paradise – to SRI LANKA for 10 days!!! <3

Hej babes! Nu är vi på flygplatsen och ska snart hoppa på flyget mot Sri Lanka!! Så peppad på paradise life i några dagar, vi ska faktiskt stanna i hela 10 dagar. Yoga, surfa, sola och bara njuta… Väldigt skönt efter några hektiska dagar med stora beslut inför bröllop och renovering. :-) Längtar så mycket efter lite sol och värme igen. Vi ska flyga med Qatar den här gången och jag tror aldrig jag har rest med deras flygbolag. När vi flög till Dubai nyligen åkte vi med Emirates och det var första gången jag stod i en bar på ett flygplan, haha! Så häftigt var det, och jag fick gå in och blanda en drink. ;-) Tror dock inte det finns en bar på det här flyget men jag planerar att försöka somna typ innan vi lyfter. Vi har först ett 6-timmars flyg och sedan ska vi vänta några timmar i Doha innan vi hoppar på sista flyget som är ca 5 timmar. Hoppas ni har en fin kväll så hörs vi när vi är där! Puss och kärlek <3

//Hey babes! Now we’re at the airport and will soon get on the flight to Sri Lanka!! So excited for paradise life for a few days, we’re actually staying for 10 days. Yoga, surf, sun and just enjoy… Very nice after a few hectic days with lots of big decisions about the wedding and renovation. :-) I can’t wait for some sun and heat again. We’re flying with Qatar this time and I don’t think I’ve ever flown with that airline before. When we flew to Dubai recently we flew Emirates and it was the first time I was standing in a bar at an airplane, haha! It was so cool, and I even got to go in to mix a drink. ;-) I don’t think there’s a bar at this flight though, but I’m planning to sleep almost before take off. First up is a 6 hour flight and then we’re waiting in Doha for a few hours before we’re getting on the last flight which is for about 5 hours. Hope you’re having a great night and I’ll talk to you when we’re there! Kisses and love <3

9 reaktioner på “FLIGHT MODE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.