SUNSET DRESS

Sri Lanka sunset <3 I’m wearing an Aeryne dress.

Åh vad härligt vi har det här… Vi har haft en lugn dag då vi var ganska slitna efter resan, kan ju inte riktigt kalla det jetlag så skyller på värmen och resan. ;-) Det är 4,5 timmes tidsskillnad här, något jag aldrig varit med om förut faktiskt. Visste inte att det kunde skilja en halvtimme på olika ställen i världen, trodde det var samma överallt men där hade jag fel haha! Vi solade en stund på dagen och vi alla brände oss, vi låg i solen i ca 45 minuter så solen är riktigt stark här. Min bränna lägger sig nog tills imorgon då jag hade en ganska bra grund från Mexico, men nu har vi lärt oss att man ska ha hög spf och inte ligga i solen så länge. ;-) Det var en så fin solnedgång och självklart var jag där för att se den. Jag älskar solnedgång på tropiska ställen, mixen av vatten, palmer, sand och orange/rosa himmel är oslagbar. Vi åt en god middag efter det och sen hängde vi bara, drack te och snackade. Så mysig dag och kväll. <3 Nu ska vi sova, man vill upp tidigt här och i säng tidigt. Hoppas ni mår toppen babes, massa kärlek till er!

//Oh we have such an amazing time here… We’ve had a calm day since we were pretty tired after the trip, I can’t really blame it on the jetlag so I’m gonna blame it on the heat and the trip. ;-) It’s a 4,5 hour time difference here, something I’ve never seen actually. I didn’t know it could differ half an hour in different places in the world, I thought it was the same all over but I was wrong haha! We tanned a bit today and we all got sun burnt, we stayed in the sun for about 45 minutes so the sun is really strong here. My tan is probably ok tomorrow since I have a good “base” from Mexico, but now we’ve learnt to have high spf and not stay in the sun that long. ;-) It was such a nice sunset and of course I was there to watch it. I love sunsets in tropical places, the mix of water, palm trees, sand and an orange/pink sky is unbeatable. We had a great dinner after that and then we just hung out, had tea and talked. Such a cozy day and night. <3 Now we’re going to bed, you want to wake up early here and go to bed early. Hope you’re feeling great babes, lots of love to all of you!

20 reaktioner på “SUNSET DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.