TOUCHDOWN SRI LANKA

Our pool area, breakfast and a SWEATY workout with my ladies! <3

God morgon från Sri Lanka!! SÅ härligt att vara här, vaknade upp till soluppgång och vågorna… Så fantastiskt. Vi bor precis på stranden i en villa med några andra från Norge, Sverige och lite blandat. Det brukar ju oftast vara Jon, Benni och jag som åker men den här gången drog jag med mig Klara och Alexandra. Så kul med lite tjejhäng! :-) Det var en smidig resa men ganska lång, när vi landade i Colombo var det en tre timmars bilresa så vi kom fram ganska sent och åt middag direkt innan sängen. Jag vaknade tidigt i vanlig ordning, packade upp och gick ner till resten av villan för att se. Möttes av den här underbara poolen som jag faktiskt inte såg igår då det var så mörkt, haha! Vi åt en riktigt god frukost som dom dukade upp och efter det körde vi ett träningspass vid poolen. Svettigare än någonsin då det är riktigt varmt här. ;-) Kul att få med mina ladies också, alltid roligare att köra ihop och det är så skönt att svettas ut allt efter en lång resdag. Nu har jag hoppat i bikini så nu blir det stranden. Får se om vi surfar idag eller väntar tills imorgon! :-) PUSS, hörs sen <3

//Good morning from Sri Lanka!! SO nice to be here, woke up to the sunrise and the sound of waves… So incredible. We stay right at the beach in a villa with some other people from Norway, Sweden and a big mix. It’s usually always Jon, Benni and I that travels together but this time Klara and Alexandra joined us. So much fun with some girl hang! :-) It was a smooth trip over but pretty far, when we landed in Colombo it was a three hour car ride so we arrived pretty late and just had dinner before bed. I woke up early as usual, unpacked my bags and went down to see the rest of the villa. Got welcomed with this pool that I actually didn’t see last night since it was so dark, haha! We had such a nice breakfast that they made and after that we did a workout next to the pool. Sweatier than ever since it’s so hot here. ;-) Fun to do it with my ladies too, always more fun to workout together and it’s so nice to sweat it all out after a long travel day. Now I’m wearing a bikini and we’re heading to the beach. We’ll see if we surf today or wait until tomorrow! :-) HUGS, talk later <3

5 reaktioner på “TOUCHDOWN SRI LANKA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.