ONLY GOOD VIBES

Me and my girl Klara during sunset <3

Hej hjärtan! Det får bli en bild om dagen här, typ haha! Imorse sa gänget här där vi bor att internet skulle laddas på idag, så när vi kom tillbaka efter en liten utflykt trodde jag att nätet skulle vara på topp… Men det hade inte funkat idag så förhoppningsvis imorgon. :-) Jag kan ju inte hjälpa att jag blir frustrerad när inte internet funkar men jag försöker tänka på annat. Jag är i ett paradis med vita stränder, palmer och vänner. <3 Inte mycket man kan klaga på där, så jag ska sluta stressa upp mig men jag vill ju visa er hur vi har det. :-) Idag åkte vi in till den lite större stan här för lunch, och efter det åkte vi till en annan strand. Så fint var det, ska visa er bilder (haha, lycka till Janni)! Jon och jag åkte iväg för en timmes massage efter det, och det var på riktigt en av de skönare massager jag fått… Nu ligger jag här helt oljig och ska ta en dusch innan vi ska sova. Så mysig dag och jag är så glad över att ha Klara och Alexandra med på resan, jag älskar när man kan prata högt och lågt (ena sekunden pratar vi nagelfärg och den andra om familjerelationer, typ). Hörs imorgon, PUSS <3

//Hey loves! We go for one picture a day here, kinda haha! This morning the crew here said that the internet will be topped up today, so when we got back after a little adventure I thought internet would be great… But it didn’t work today so hopefully tomorrow. :-) I can’t help it but I’m getting a bit frustrated when the internet is not working but I’m trying to think of other things. I’m in a paradise place with white beaches, palm trees and friends. <3 Not much to complain about, so I’m gonna stop stressing about it but I want to show you guys how we have it here. :-) Today we went to the “bigger” town here for lunch, and after that we went to another beach. It was so beautiful, I’ll show you pictures (haha, good luck Janni)! Jon and I went for an hour massage after that, and it was seriously one of the better massages I’ve had… Now I’m laying here completely oily and will have a shower before bed. Such a cozy day and I’m so glad Klara and Alexandra are with me on this trip, I love when you can talk high and low (one second we’re talking about nail colors and then about family relations, kinda). Talk tomorrow, HUGS <3

3 reaktioner på “ONLY GOOD VIBES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.