RED SCARF

Gina Tricot scarf (here!)/ Na-kd dress (here!)/ Hush beach bag/ Nelly shoes (old) – adlinks

Hej hjärtan! Den här gången säger jag hej från Doha flygplats, och äntligen laddades alla bilder upp direkt när jag försökte ladda upp. Lyckan, haha! ;-) Janni mot internet 1-0. Det känns så tråkigt att ha lämnat Sri Lanka, men jag har massa massa bilder att visa er så jag ska försöka trycka ut massa inlägg här i dagarna. Det har varit en underbar resa, som ni säkert har förstått. :-) Här är en look från en av dagarna, jag älskar sköna beach-klänningar och den här blev en favorit. Den har fickor och det gillade jag massor, det har sällan klänningar men det är ju så skönt. Jag tog på mig en scarf för den extra lilla touchen och örhängen. Jag har börjat använda örhängen oftare nu, jag har haft svårt att hitta några jag gillar innan men nu har jag några favoriter. :-) Just nu sitter vi i loungen här på flygplatsen och vi flyger om 1,5 timme igen. Vi åker till Sthlm och jag försöker bestämma mig för om jag ska åka med Jon till Åre eller om jag ska åka hem till Monaco… Ska klura ut det på flyget tänkte jag! Vad tycker ni jag ska göra? Ha en fin dag babes så hörs vi sen, PUSS <3

//Hey loves! This time from Doha airport, and finally the pictures got uploaded straight away when I tried to upload. The happiness, haha! ;) Janni against internet 1-0. It feels so sad to leave Sri Lanka though, but I have lots of pictures to show you so I’m gonna try to post lots of post here these days. It’s been an amazing trip, as you’ve probably understood already. :-) Here’s a look from one of the days, I love comfy beach dresses and this turned out to be a favorite. It has pockets and I liked that a lot, dresses usually don’t have that but it’s so nice. I added a scarf for that extra tough and earrings. I’ve started to use earrings more often now, I’ve had a hard time finding earrings I like but now I have a few favorites. :-) Right now we’re in the lounge at the airport and we’re flying in 1,5 hours again. We’re flying to Sthlm and I’m trying to decide if I should go with Jon to Åre or if I should go home to Monaco… I will try to figure it out on the flight! What do you guys think I should do? Have a great day babes and I’ll talk to you later, HUGS <3

24 reaktioner på “RED SCARF”

Leave a Reply

Your email address will not be published.