BEACHY SET

Planet Blue set, top (here!) shorts (here!)/ Hush bag/ Nelly shoes (old)

God morgon babes! Hoppas ni har en fin morgon. :-) Jag sitter vid hotellfrukosten och väntar på Klara och Humlan (Alexandra, haha) som ska komma hit och äta frukost med mig. Vi saknade varandra för mycket efter resan, lilla familjen haha! Jon och Benni fattas men vi kanske ringer dom på facetime… ;-) Vi ska filma en grej idag som kommer upp senare, jag tror ni kommer gilla det! Anyways, här kommer en outfit från Sri Lanka som många har frågat om. Det är ett set som jag tycker är så perfekt. Funkar till sandaler, sneakers och även klackar och jag kommer använga plaggen separat också. Tänk den här toppen till ett par ljusa slitna jeans och sneakers… Så fint! Mina favoritkläder är ju verkligen sommar/beachy plagg. Jag tror nog jag bodde på en ö i ett tidigare liv, island life är ju det bästa. ;-) Nu ska jag dricka en kaffe och svara på mail innan tjejerna kommer! Senare idag ska jag flytta hem till min syster och hänga med henne och Livia. Längtar! Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! Hope you’re having a beautiful morning. :-) I’m sitting by the hotel breakfast waiting for Klara and Humlan (Alexandra, haha) that will arrive soon to have breakfast with me. We missed each other too much after the trip, our little family haha! Jon and Benni will be missed though but we might call them on facetime… ;-) We’re gonna film something fun today that will be live later, I think you will like it! Anyways, here’s an outfit from Sri Lanka that many of you asked about. It’s a set that I think is so perfect. Works with sandals, sneakers and also heels and I will use the pieces separately too. Imagine this top with a pair of light ripped jeans and sneakers… So pretty! My favorite clothes are for sure summer/beachy clothes. I think I lived on an island in a previous life, island life is the best. ;-) Now I’m gonna have some coffee and reply to some emails before the girls arrives. Later today I’m moving to my sister to hang out with her and Livia. Can’t wait! Talk later, HUGS <3

9 reaktioner på “BEACHY SET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.