SRI LANKA VLOG 2

My second and last vlog from Sri Lanka – from our best day there! <3

Hej babes! Det var så skönt att komma hem, har saknat vår lägenhet faktiskt. <3 Jag har mest jobbat idag så jag kom precis hem efter en skön kvällsprommis, det är ganska mycket folk här i Monaco nu och jag tror att det är pga påsk. Mysigt! :-) Äntligen dags för en ny vlogg, och det här är den sista från Sri Lanka. Det var lite jobbigt att redigera, speciellt från den här dagen för det var på riktigt en av de bästa dagarna jag haft. Så mycket glädje och lycka. Vi åt lunch på mitt nya favoritställe, solade lite, körde ett träningspass och avslutade med solnedgångssurf och en god middag. :-) SÅ perfekt dag. Hoppas ni gillar den och förstår känslan, jag försökte verkligen fånga den på något sätt men det är alltid lite svårt. Nu ska jag hoppa i badet och köra en ansiktsmask, jag tänkte gå och lägga mig tidigt ikväll så det blir en lugn kväll för mig. :-) Hoppas ni mår toppen, PUSS <3

//Hey babes! It was so nice to come home, I’ve missed our apartment actually. <3 I’ve mostly worked today so I just got back from a nice night walk, it’s pretty crowded here in Monaco now and I think it’s because of Easter. Cozy! :-) It is finally time for a new vlog, and this is the last one from Sri Lanka. It was a bit sad to edit, especially from this day since it seriously was one of the best days I’ve had. So much happiness and joy. We had lunch at my new favorite place, tanned a bit, did a workout and finished with a sunset surf and a good dinner. :-) SUCH a perfect day. I hope you like it and can understand the feeling, I really tried to capture it in some way but it’s always hard. Now I’m gonna make a bath and do a face mask, I’m planning to go to bed early tonight so it will be a calm one for me. :-) Hope you’re feeling great, HUGS <3

9 reaktioner på “SRI LANKA VLOG 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.