BREAKFAST DATE

Breakfast at our local spot – Ariston <3

God morgon babes! Jag sov i 9,5 timmar inatt. När hände det sist? Helt galet, haha! Så skönt dock, känner mig superutvilad och pepp på livet. Sista dagen som 27-åring idag… :-)) Fyller 28 imorgon, när hände det liksom? Jag har haft körkort i 10 år snart, och det är 10 år sedan jag fyllde 18. Nästan lite läskigt hur snabbt det går, haha! Anyways, vi har fortfarande inte gått till någon mataffär så vi har beställt hem mat och varit riktigt lata. Imorse när jag skulle äta frukost insåg jag att vi inte ens hade gröt hemma, så det fick bli frukost ute. Vi gick ner till vårt stammishak Ariston där vi åt en god frukost. Jag åt yoghurt med granola, en morot/ingefära juice och kaffe. Mums! :-) Mysigt att gå ut och äta frukost ibland, speciellt här hemma där man alltid äter hemma i vanliga fall. Det är ganska grått väder här idag så planen är att gå till en möbelaffär och köpa nya soffkuddar. Jag har sagt att vi ska göra det så länge men det blir aldrig av, så idag händer det. ;-) Hörs senare, PUSS <3

//Good morning babes! I slept for 9,5 hours tonight. When did that happen last? So crazy, haha! Feels so good though, I feel so rested and excited about life. Last day as a 27 year old today… :-)) I’m turning 28 tomorrow, when did that happen? I’ve had my driving licence for 10 years soon, and it was 10 years ago since I turned 18. Almost a bit scary how fast it goes, haha! Anyways, we still haven’t been to a grocery store so we’ve ordered food and been super lazy. This morning when I was about to eat breakfast I realized we didn’t even have oats at home, so we had breakfast at a cafe. We went down to our local spot Ariston where we had a great breakfast. I ordered yoghurt with granola, carrot/ginger juice and coffee. Yum! :-) Cozy to go out for breakfast sometimes, especially at home where you usually always eat at home. It is pretty grey here today so the plan is to go to a furniture store to buy some new pillows for the couch. I’ve said that we should do it for ages but we never go, so today it’s happening. ;-) Talk later, HUGS <3

11 reaktioner på “BREAKFAST DATE”

 • Anna says:

  Så skönt att sova ut ordentligt once in a while! Fina bilder & älskar bilderna från Sri Lanka. :) <3

 • anna julia says:

  Ååå, nydelige bilder fine deg! Alder er bare tall <3 Nyt siste dagen!

 • Desire says:

  I love that place, Iam there right now.

 • Liena Snow says:

  Looks delicious! So exciting you have Birthday tomorrow!
  Have a lovely day :)
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • This looks so yum! Enjoy your day babe. <3
  Sandra

 • Valerie says:

  Looks delicious! I always love your posts. I’m also thinking about starting a blog, but I was wondering which host company you used for your domain name and if you made your blog with WordPress? Thanks!! XX

 • Julia says:

  Vad mysigt! Jag passar på och frågar dig med (har frågat din syster och Edita som jag också följer och vet gillar sånt jag gör) angående brunchställen i Stockholm. Jag ska överraska en av mina närmaste och vill bjuda henne på en god härlig brunch under det dygnet vi ska vara i Stockholm. Vi båda är två träning och hälsofantaster så vi älskar allt som har med det och göra och även två riktigt frukostälskare så jag vill att brunchmaten ska vara ”frukostmat” om du förstår vad jag menar :D Vill gärna ha ett ställe som har acaibowls men även massa annat fräscht och gott. Har funderat på sthlm brunch club, mahalo, greasy spoon, gast, café poam och flora. Många av ställena verkar vara poppis och vill inte hamna på något stressigt ställe heller så du kanske förstår hur svårt jag har och bestämma mig vad vi ska sikta in oss på. Har du något megatips eller vilket skulle du välja av det jag skrev om du inte vet något annat som är ännu bättre. Skulle vara så kul om du gav mig vägledning haha, vill ju att det ska bli så bra som möjligt och du har ju ändå bott i stan och du verkar ju älska frukostmat/acaibowls/hälsoställen lika mycket som oss hehe. Kram!

 • Mireia says:

  Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • The food looks delicious!! Great post and thanks for sharing babe x

  Millie x
  http://queenmillie.blogspot.co.uk/2018/03/290318.html

 • Elsa says:

  Kul att unna sig frullen ute! Och väskan, så jäkla snygg!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.