YELLOW BEACH SET

Planet blue set/ Hush beach bag

Hej babes! Vi har haft en heldag här i Monaco och bara gjort massa “hemma-saker”, såsom shoppa kuddar till lägenheten och handla mat. ;-) Har faktiskt vloggat hela dagen så den kommer upp på torsdag! Skön sista dag som 27-åring alltså, haha! Såhär kan jag hålla på en evighet, “första dagen som 28-åring, första träningspasset, första tacon” osv osv. Lite som ett nytt år ni vet. ;-) Här kommer en favoritoutfit från Sri Lanka, jag är ju riktigt svag för söta beach-sets och det här var perfekt. Mjukt och funkar lika bra till stranden som till en lunchrestaurang. Jag hade min större beach-bag till och ett par sandaler, men dom fick åka av för bilderna då jag mest gick runt barfota. Barfota-livet är oslagbart. Nu ska jag kolla min sista film som 27-åring (hahaha, skoja) och förhoppningsvis får jag vakna upp till sång och frukost på sängen. Inte alls en hint till Jon. Tror dock inte ens han läser min blogg, men iallafall. ;-) PUSS, ha en fin kväll <3

//Hey babes! We’ve had a full on day here in Monaco and we’ve just done “homely things”, like pillow shopping for the apartment and then grocery shopping. ;-) I actually made a vlog today so that will be live on thursday! Nice last day as a 27-year old, haha! I can do this forever, “first day as a 28 year old, first workout, first taco” etc etc. Almost like a new year you know. :-) Here’s a favorite outfit from Sri Lanka, I’m so weak when it comes to cute beach sets and this was perfect. Soft material and works just a good to the beach as to a lunch restaurant. I had my bigger beach bag with it and a pair of sandals, but I removed those for the pics since I mostly walked around barefoot. Barefoot-life is unbeatable. Now I’m gonna watch my last movie as a 27-year old (hahaha, kidding) and hopefully I will wake up by a song and breakfast in bed. Not at all a hint to Jon. I don’t think he reads my blog though, but still. ;-) HUGS, have a great night <3

27 reaktioner på “YELLOW BEACH SET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.