BIRTHDAY GIRL

It’s my birthday today – turning 28! <3

Good morgon på världens bästa dag! :-) Min födelsedag, så galet… Jag blev väckt med frukost på sängen och sång (Jon måste ha läst bloggen… haha). Jag blev också riktigt bortskämt med presenter, jag ska visa er sen. :-) Jag älskar födelsedagar, inte bara min egen utan även när folk i min närhet fyller år. Skämma bort någon en hel dag är det bästa som finns, och såklart att bli bortskämd själv. ;-) Planen för dagen är att åka till Cannes och checka in på hotell, jag vet inte riktigt vad vi ska göra men jag har hört lite rykten om spa. Vi får se! Jag vill mest bara umgås med min älskling och äta god mat, jag saknar min familj lite extra en dag som den här men som tur var fick jag träffa några i helgen. <3 Jag kommer ta resten av dagen offline, så vi hörs här igen imorgon. Det är min present till mig själv idag! :-) PUSS, ha en fantastisk dag den här underbara dagen – 4e april! <3

//Good morning on the worlds best day! :-) My birthday, so crazy… I woke up by breakfast in bed and a song (Jon must’ve read my blog… haha). I got so spoiled with gifts too, I’ll show you later. :-) I love birthdays, not just my own but also when people close to me have their birthday. To spoil someone an entire day is the best thing there is, and of course to get spoiled. ;-) The plan for the day is to go to Cannes and check in at a hotel, not sure about the plan but I’ve heard some rumors about spa. We’ll see! I just want to spend the day with my love and have good food, I miss my family a bit extra on a day like today but luckily I got to see some of them last weekend. <3 I will take the rest of the day offline, so I’ll talk to you tomorrow again. That’s my gift to myself today! :-) HUGS, have an amazing day on this wonderful day – 4th of April! <3

33 reaktioner på “BIRTHDAY GIRL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.