B-DAY GETAWAY

A getaway to Cannes with my love <3 We stayed at Le Majestic in the middle of everything!

God morgon babes! Här kommer lite bilder från vår lilla getaway. Jag blev så bortskämd, haha! Vi checkade in på Le Majestic mitt i Cannes, där hade vi ett rum med den här fantastiska utsikten… Dom hade överraskat med ballonger och tårta, så gulliga. :-)) Tyvärr hann vi inte njuta av poolen då det var ganska grått på min födelsedag, men man blev ju lite sugen där på morgonen. Jag var dock mer sugen på att hänga i min morgonrock och bara vara på rummet. Badrummet var så fint, grönt och grått marmor vilket gav mig lite inspiration. Jag har ju alltid älskat vit marmor, men det här gröna var inte helt fel heller. Så fint och härligt att göra sig iordning i ett sånt badrum, jag älskar verkligen fina badrum. Det var så mysigt att smita iväg till Cannes över dagen, man glömmer ju bort hur nära det är när man bor här. Det är ca 45 minuter till Cannes, 30 minuter till Nice och lite över en timme till St Tropez härifrån Monaco. Vi borde verkligen bli bättre på att åka på dagsutflykter. :-) Nu – bankmöte och sånt kul. Älskar kontrasterna i livet! PUSS <3

//Good morning babes! Here are some pics from our little getaway. I was so spoiled, haha! We checked in at Le Majestic in the middle of Cannes, where we had a room with this amazing view… They surprised me with balloons and cake, so cute. :-)) Unfortunately we didn’t have time to enjoy the pool since it was pretty grey on my b-day, but I kinda wanted to get in there in the morning. I wanted to hang out in my robe and chill in the room a bit more though. The bathroom was so pretty, green and grey marble which gave me some inspiration. I’ve always loved white marble, but this green one was pretty amazing too. So nice to get ready in a bathroom like this, I truly love nice bathrooms. It was so cozy to sneak away to Cannes for the day, you forget how close it is when you live here. It’s like 45 minutes to Cannes, 30 minutes to Nice and little over an hour to St Tropez from Monaco. We should really get better at going away for trips for the day. :-) Now – bank meeting and fun things like that. You gotta love the contrasts in life! HUGS <3

20 reaktioner på “B-DAY GETAWAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.