B-DAY GIFT

Say hello to my new baby – LV Petite Malle <3

God morgon babes! <3 Hur mår ni? Jag mår bra, men jag tror att jag har fått magkatarr… Jag har mått så illa senaste dagarna, och inte varit sugen på mat alls. Mått illa av tanken på mat och kaffe (stort varningstecken, jag dricker ALLTID kaffe och är alltid hungrig haha), och har haft ont högst upp i magen. Ringde min syster (sjuksköterska i grunden) och hon tyckte det lät som magkatarr, så nu har jag köpt tabletter på apoteket. Håll tummarna för att det går över snabbt. :-) Till något roligare då – min födelsedagspresent jag fick av Jon. <3 Jag sa till honom innan jag fyllde år att han verkligen inte skulle köpa något till mig, men det lyssnar han aldrig på… Jag fick den här väskan som jag känt och tänkt på i ett års tid. Hur kunde han veta? Haha! Jag var på LV’s showroom i Paris för nästan exakt ett år sedan under fashion week och har en bild i mobilen från den dagen på exakt den här väskan. Har inte riktigt kunnat släppa den efter det och det hade väl Jon sett. ;-) TACK älskling, jag älskar speciella väskor och den här är perfekt. <3 Planen för dagen är att ta det lugnt, kanske gå ut i solen en sväng och vila så mitt illamående försvinner… PUSS <3

//Good morning babes! <3 How are you? I’m good, but I think I’ve gotten gastritis (not sure if it’s called that)… I’ve been feeling a bit sick the last few days, and I haven’t felt like eating at all. I’ve been feeling sick when I just think of food and coffee (huge warning sign, I ALWAYS want coffee and I’m always hungry haha), and I’ve had pain in the top of my stomach. I called my sister (she’s a nurse) and she thought it sounded like gastritis, so I bought some medicine from the pharmacy,. Fingers crossed it will go away quickly. :-) To something more fun – my b-day gift I got from Jon. <3 I told him before my birthday that he really didn’t need to get me anything, but he never listens to that… I got this bag that I’ve been looking at and thinking about for over a year. How could he know? Haha! I was at the LV showroom in Paris almost exactly one year ago during fashion week and I have a photo on my phone from that day of this exact bag. I couldn’t really stop thinking about it and I guess Jon saw that. ;-) THANKS love, I love special bags and this one is perfect. <3 The plan for the day is to take it easy, maybe head out in the sun for a while and rest so my sickness goes away… HUGS <3

17 reaktioner på “B-DAY GIFT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.