SRI LANKA MOMENTS

Sri Lanka in my <3 Can’t wait to go back!

God morgon babes! Idag mår jag bättre, SÅ skönt. Äntligen var jag sugen på mat när jag vaknade. Drack te också, framsteg haha! Första varma drycken jag varit sugen på på flera dagar. :-) Såg några frågor om vilken medicin jag hade köpt, och jag körde på Omeprazol. Jag tar en tablett varje morgon och det har nog hjälpt, tror jag. Jag vet ju inte om det var magkatarr eller någon bakterie från Sri Lanka, tror dock inte det men man vet ju aldrig. Mår bättre iallafall så hoppas det fortsätter gå åt det här hållet! :-) På tal om Sri Lanka (hahaha, bakterierna jag kanske fick) så längtar jag tillbaka dit så galet mycket. Kaffet vid soluppgången, surfen, solningen, människorna och bara hänget där. Vi hade det SÅ sjukt bra på den resan. Ni frågar ofta om restips och mina favoritställen, och Sri Lanka är absolut ett av dom ställena. Jag gillade verkligen att bo på campet vi bodde på, det gav en helt annan känsla jämfört med att bo på hotell. På hotell har man sitt rum, men här hade man sitt rum men hängde aldrig där utan alltid i vardagsrummet eller ute i trädgården. Tips tips! Hoppas ni får en fin söndag så hörs vi sen, PUSS <3

//Good morning babes! I feel better today, SO nice. I finally woke up and felt like having food. I had tea too, making progress haha! First hot beverage I want in a couple of days. :-) I saw some questions about what medicine I bought, and I went for Omeprazol. I have one every morning and I think it helped. Not sure if it was gastritis or some kind of bacteria from Sri Lanka, I don’t think so but you never know. I feel better anyhow and hopefully it will continue this way! :-) Speaking of Sri Lanka (hahaha the bacteria I might have gotten) I miss that place so much. Coffee during sunrise, surfing, the tanning, people and just the feeling there. We had SUCH a nice trip. You often ask me about travel tips and my favorite places, and Sri Lanka is for sure one of them. I really liked staying at the camp, it gave another feeling compared to staying in a hotel. In hotels you have your own room, but here you had your room you never spent time in because you always hung out in the living room or out in the garden. Great tip! Hope you’re having a great sunday and I’ll talk to you later, HUGS <3

13 reaktioner på “SRI LANKA MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.