COACHELLA READY

So excited for LA and Coachella!!! <3

God morgon babes! Hoppas ni mår toppen. :-) Jag mår bra, men har fått några utslag på ryggen så nu ger jag upp och går till doktorn haha! Vad händer liksom… Nu räcker det, tack! ;-) Jag flyger till Sthlm i eftermiddag för att sova en natt och för att flyga till LA imorgon, så nu vill jag vara 100% frisk. Det är nämligen dags för COACHELLA i helgen!! Så peppad, det ska bli så kul att få uppleva det i år igen. Förra året gick jag på penicillin så jag såg fram emot att vara pigg och frisk den här gången haha, så förhoppningsvis hinner utslagen försvinna och jag kommer må toppen. Försöker intala mig det iallafall. Musik, vänner och Palm Springs – kan inte bli bättre. Vi har först två dagar i LA innan vi åker mot Palm Springs, vilket ska bli härligt också. Gå promenader, äta god mat och njuta av LA. Nu ska jag till sjukhuset dock och förhoppningsvis vet läkaren vad det är för fel på mig, I’ll keep you posted. PUSS <3

//Good morning babes! Hope you’re feeling great. :-) I feel good, but I’ve gotten some kind of rash on my back so I give up and I will now go to the doctor haha! What’s going on… It’s enough now, thanks! ;-) I’m flying to Sthlm this afternoon to sleep for a night and then we’re flying to LA tomorrow, so now I want to feel a 100%. It’s actually time for COACHELLA this weekend!! So excited, can’t wait to experience it this year again. Last year I was on penicillin so I was looking forward to feeling energized and healthy this time haha, so hopefully my rash will go away and I will feel great. Trying to think that way at least. Music, friends and Palm Springs – can’t get better than that. First we have two days in LA before we’re off for Palm Springs, which will be nice too. Go for hikes, eat good food and enjoy LA. Now I’m off to the hospital though and hopefully the doctor knows what’s wrong with me, I’ll keep you posted. HUGS <3

12 reaktioner på “COACHELLA READY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.