TRAVEL DAY

Snaps from our morning – time to fly to LA! <3

Good morgon från Arlanda! Jag hade en lugn morgon hemma hos mamma, hon gjorde gröna smoothies och vi drack kaffe. :-) Skön start innan ett långflyg! Efter det hämtade Klara upp mig och så parkerade vi på arlanda, så smidigt. Nu är vi incheckade och klara, godis är köpt (haha, Klara är lite lätt sockerberoende) och nu dricker vi en till kaffe. :-) Vi ska snart boarda så skönt med lite lugn och ro innan det. Jag ska ju försöka vila och inte stressa nu med min bältros. Jag försöker mitt bästa! ;-) Nu är det snart dags för oss att gå mot gaten. Det ska bli så underbart att komma tillbaka till LA – jag älskar LA. Hörs när vi är där, massa kärlek <3

//Good morning from Arlanda! I had a calm morning at my moms place, she made green smoothies and we had coffee. :-) Nice start before a long flight! After that Klara picked me up and we parked at the airport, so nice. Now we’re checked in and ready, the candy is bought (haha, Klara is a bit of a sugar addict) and now we’re having another coffee. :-) We’re soon boarding so it’s nice with a calm time before that. I have to try my best to rest and not stress now when I have shingles. I’m trying my best! ;-) Now it’s almost time for us to head to the gate. Can’t wait to arrive in LA – I love LA. Talk to you when we’re there, lots of love <3

18 reaktioner på “TRAVEL DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.