PINK SUIT

This post is in collaboration with Na-Kd.

Blazer here!, pants here! – both from Na-Kd.

Good morgon babes! Hur mår ni idag? :-) Jag mår bra, vaknade dock innan klockan 4… Så jag sitter och jobbar lite med Klara sovandes bredvid mig, haha! Innan jag börjar peppra er med LA/Palm Springs/Coachella-bilder så kommer här en outfit från Na-Kd som jag fotade i Monaco. HUR FIN!? Jag totalt älskar den, färgen är perfekt, fiten är perfekt och det är helt klart min nya favoritkostym. :-) Jag tycker det är så snyggt med kostym och sneakers, den kombon kan inte bli fel. Jag gjorde även en haul med Na-Kd innan jag åkte hemifrån, så den kan ni se nedan. :-) Då provar jag den här looken bland massa annat! Med koden “Janni20” får ni 20% rabatt på hela deras hemsida, och ni kan se alla mina favoriter HÄR! Hoppas ni gillar den och happy shopping, PUSS <3

//Good morning babes! How are you today? :-) I feel great, I did wake up before 4 though… So I’m working a bit while Klara is sleeping next to me, haha! Before I start bombing you with LA/Palm Springs/ Coachella pics I want to show you an outfit from Na-Kd I shot in Monaco. HOW PRETTY!? I totally love it, the color is perfect, the fit is perfect and it’s for sure my new favorite suit. :-) I think it looks so good with a suit and sneakers, that combo can’t go wrong. I also did a haul together with Na-Kd before I left home, so that you can see below. :-) I’m trying this look and lots of other things in it! Use the code “Janni20” to get 20% off their entire website, and you can find all my favorites HERE! Hope you like it and happy shopping, HUGS <3

16 reaktioner på “PINK SUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.