SPORTY

Gina Tricot scarf (here!) – adlink/ Storets dress/ Gucci bag/ Pull&Bear shoes

God morgon babes! ÄNTLIGEN kunde jag sova längre, jag vaknade 6.20 och kände mig utvilad. :-) Så glad för det, mest eftersom festivalen börjar idag och jag vet att den kommer hålla på till ganska sent haha! Här är iallafall en look från en av dagarna i LA, väldigt sportig och bekväm. Vi skulle gå på stan och shoppa lite så bekämligheten var viktig. ;-) Vi kom fram till Palm Springs igår iallfall, så skönt att vara här. Vi checkade in på ett hotell (Revolve har hyrt ett helt hotell, så galet!) och på kvällen igår hade vi en välkomstmiddag/fest, men vi gick och la oss ganska tidigt. Bättre att förbereda sig för idag! ;-) Nu tänkte vi beställa frukost, lägga oss vid poolen en sväng och senare idag är det brunch och poolfest innan festivalen. Coachella here we come, haha! PUSS <3

//Good morning babes! FINALLY I could sleep a bit longer, I woke up at 6.20 and I feel rested. :-) So happy for that, mostly since the festival starts today and I know it will go on until late haha! Here’s a look from one of the days in LA, very sporty and comfy. We were just walking around town to do some shopping so comfy level was important. ;-) We arrived to Palm Springs yesterday anyhow, so nice to be here. We checked in at a hotel (Revolve rented an entire hotel, so crazy!) and at night we had a welcome dinner/party, but we went to bed pretty early. Better to be prepared for today! ;-) Now we’re planning on ordering some breakfast, lay down by the pool for a while and later today we have brunch and pool party before the festival. Coachella here we come, haha! HUGS <3

6 reaktioner på “SPORTY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.