ANINE BING X GINA TRICOT

In collaboration with Gina Tricot.

Blazer here, t-shirt here, jeans here! – from Anine Bing X Gina Tricot.

Hej babes! Hoppas ni mår toppen. :-) Här kommer en helvit look med en kavaj (min nya favvo!), hela looken är från Anine Bings kollektion som hon har gjort för Gina Tricot. Jag ÄLSKAR hela kollektionen… <3 Det är väldigt basic med en twist och rockig touch, hela kollektionen känns väldigt LA och väldigt jag. Jag ville ha varenda plagg, helt seriöst. Man kan klä upp eller klä ner plaggen, jag körde på sneakers men det hade funkat minst lika bra med klackar. Ni kan se hela kollektionen HÄR! Det är Gina Tricots första designsamarbete dom gör, och efter det här hoppas jag på fler haha! ;-) Vi kom precis hem från festivalen nu och ska äntligen sova, vilken helg det har varit… Wow! Hörs när vi vaknar, PUSS <3

//Hey babes! Hope you’re feeling great. :-) Here’s an all white look with a blazer (my new fav!), the entire look is from Anine Bing’s collection that she made for Gina Tricot. I LOVE the entire collection… <3 It’s very basic with a twist and rock-touch, the entire collection feels very LA and very me. I wanted every single piece, seriously. You can dress it up or down, I went for sneakers but it would work just as good with heels. You can see the entire collection HERE! It’s Gina Tricot’s first design collaboration they do, and after this I’m hoping they will do more haha! ;-) We just got back from the festival now and we’re finally about to get some sleep, what a weekend it’s been… Wow! I’ll talk to you when I wake up, HUGS <3

13 reaktioner på “ANINE BING X GINA TRICOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.