BRUNCH & POOL

Brunch by the pool with the Revolve team <3 I’m wearing a Majorelle top, House of Harlow skirt and Inuikii sandals.

God morgon till er och god natt till oss. Äntligen i LA, och jag känner på mig att jag vaknar med feber imorgon. Gissar att jag pushade det lite väl mycket i helgen. ;-) Inte så mycket sömn, snabbmat och ute sent på nätterna. Jag var ju sjuk innan jag åkte men har faktiskt mått bra hela helgen (förutom tröttheten haha), men nu gör det ont i lederna osv. Ja ni förstår, shoppade lite Nyquil som jag ska ta nu innan jag somnar. Vi startade helgen ganska lugnt iallafall – med brunch och poolfest! Det var dock inte så mycket fest, mer chill vid poolen där vi åt mat och acaibowls till efterrätt. ;-) Har nog ätit 10 acai-bowls i helgen, haha! Nä nu måste jag sova lite, imorgon flyger vi hem vid 14 och det ser jag fram emot. PUSS <3

//Good morning to you and good night for us. Finally back in LA, and I have a feeling I will wake up with a fever tomorrow. Guessing I pushed it a bit too much this weekend. ;-) Not a lot of sleep, fast food and being out late at night. I was sick before I left but I’ve actually been feeling good all weekend (except from being tired haha), but now my joints hurt etc. I guess you understand, I bought some Nyquil anyhow so I’ll take that before I go to bed. We started the weekend chill at least – with brunch and pool party! It wasn’t a huge party though, mostly chill by the pool where we had food and acai bowls for dessert. ;-) I think I’ve had 10 acai bowls this weekend, haha! Well now it’s time to sleep, tomorrow we’re flying back to Europe at 14 and I look forward to it. HUGS <3

10 reaktioner på “BRUNCH & POOL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.