DAY DRESS

Gina Tricot scarf (here!)/ Majorelle dress (here!)/ Gucci bag/ Pull&Bear shoes

Hej babes! Här kommer en look jag hade på mig i LA innan vi drog till Palm Springs, och jag har fått SÅ många frågor om klänningen så jag tänkte att jag lika gärna kunde posta den här. :-) Supersöt och enkel klänning, funkar lika bra till sneakers, sandaler eller boots. Klackar också såklart, men jag hade nog kört espadrilles-klackar isåfall. Jag fotade bara med mobilen dock, för ni kanske känner igen den kända rosa väggen i bakgrunden? ;-) Det är en vakt som står där varje dag och säger åt dig om du försöker fota med en riktig kamera. Töntigt tycker jag, haha! Anyways, en skön look som var perfekt för en dag på stan. Vi har precis ätit middag ute på terassen i solen, vi grillade och jag njöt så mycket. Det är underbart att vara här igen! Hörs imorgon, då har jag bestämt mig för att vakna pigg och energifull, haha! PUSS <3

//Hey babes! Here’s a look I wore in LA before we went to Palm Springs, and I’ve gotten SO many questions about this dress so I thought I would make a post about it here. :-) Super cute and simple dress, works just as good with sneakers, sandals or boots. Heels too of course, but I would’ve worn it with espadrilles heels then. I only took photos with my phone though, you might recognize the famous pink wall in the background? ;-) They have a guard there every day and they will tell you that you can’t shoot with a real camera. Pretty weird in my opinion, haha! Anyways, a comfy look that was perfect for a day in town. We just had dinner on the terrace in the sun, we barbecued and enjoyed it so much. It’s so amazing to be back here again! I’ll talk to you tomorrow, I’ve decided to wake up energized and ready, haha! HUGS <3

13 reaktioner på “DAY DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.