REST IN PEACE

One of my all time favorite songs – by “Avicii” Tim Bergling.

Hej hjärtan. Jag antar att ni alla såg nyheten igår… Vi skulle precis hoppa ur bilen och gå på middag när vi läste det, och jag kunde inte tro på det. Kan nog fortfarande inte förstå det, så otroligt hemskt. Även om jag inte kände Tim så kändes det så nära på något sätt, han lånade vårt hus förra sommaren, många av mina favoritlåtar är hans, några av mina bästa minnen är till hans låtar osv osv. Det känns så otroligt hemskt och orättvist, och jag kan inte ens tänka mig in i hur hans familj mår just nu. <3 Idag har vi lyssnat på hans musik och vi kommer forsätta göra det, han var så otroligt talangfull. Låten ovan tror jag att vi lyssnade på över 5000 gånger för några somrar sedan, och varje gång jag hör låten tänker jag tillbaka på det. Underbart vad musik kan göra. <3 Vila i frid Tim, tack för all fantastisk musik som vi ska fortsätta njuta av! <3

//Hey loves. I guess you all saw the news yesterday… We were just about to get out of the car and go for dinner when we read it, and I couldn’t believe it. I still can’t believe it, it is so sad. Even if I didn’t know Tim it felt so close in some way, be borrowed our house last summer, many of my favorite songs are his, some of my best memories has happened to his songs etc etc. It feels so incredibly sad and unfair, and I can’t even imagine how his family is feeling right now. <3 Today we’ve been listening to his music and we will continue doing so, he was so talented. I think we listened to the song above about 5000 times a few summers ago, and every time I hear it I think back to those days. It’s incredible what music can do. <3 Rest in peace Tim, thanks for all the fantastic music we will continue to enjoy! <3

10 reaktioner på “REST IN PEACE”

 • Brigitte Rhodes. Psychic says:

  Janni i thought that the letter he wrote to Jon is strange, he was not in the right place. My ex-husband who is a singer-songwriter sad that Tim was so fast when he would make a song he never seen before. Gone to soon.

 • Mireia says:

  I can’t believe it neither.

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • pascal says:

  that it sad my favorite title will always remain ( xyou ) every time i listen to it gives me joy and beauty in the heart rest in peace tim

 • Sara says:

  I already miss him like crazy, he had such an incredible talent and passion for making and producing music. He was the reason I started listening to EDM back in the day. Some of my favorite songs are his as well. He will be greatly missed :(

 • I cannot believe it either! The constant news and updates about it make me so sad. He was such a talented artist and he and is work will be greatly missed. My heart goes out to his family and friends!

 • Johanna says:

  Du borde se hans dokumentär på SVT! R.I.P. Tim

 • I cannot believe this! I loved his songs. <3

 • ❤️ Han är verkligen vår tids största! Jag brukar liksom inte drabbas så här hårt av offentliga personers död som jag drabbats av Tim, han speglar verkligen så många av oss, litet som stort.

Leave a Reply

Your email address will not be published.