RED STRIPES

BikBok belt/ Storets dress/ Gucci bag/ Pull&Bear shoes

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår bättre, känns som det vänder nu men är fortfarande väldigt förkyld. Sov till 9.30 imorse, jag har blivit värsta sömntutan. ;-) Skönt att jag kan sova ut efter en vecka av alldeles för lite sömn med jetlag, festival och resande. Behövdes! Här är en look från LA, en skön klänning som är väldigt kort haha! Jag hade faktiskt shorts under, det kändes lite risky annars men jag älskar klänningen. Fickor på sidorna, något jag sagt förut att jag gillar. :-) Planen för dagen är redigera vlogg, ta det lugnt och ikväll har vi några vänner som kommer över på middag. Jag vill verkligen börja träna och gå promenader (min kropp längtar efter det!), men jag ska vänta tills jag är helt frisk. Bättre att vänta några dagar än att börja för tidigt och bli sjuk igen… Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! How are you? I feel better, feels like it’s about to turn around now but I still have a cold. I slept until 9.30 this morning, I’m becoming a sleepy head. ;-) Nice to sleep in a bit after a week with way too little sleep with jetlag, festival and traveling. Needed it! Here’s a look from LA, a comfy dress which is really short haha! I actually had shorts under it, it felt a bit risky otherwise but I love the dress. Pockets on the sides, something I’ve said that I like before. :-) The plan for the day is to edit a vlog, chill and tonight we have some friends coming over for dinner. I really want to get back to working out and go for walks (my body is craving it!), but I will wait until I’m completely healthy again. Better to wait for a few days than starting too early and get sick again… Talk later, HUGS <3

18 reaktioner på “RED STRIPES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.