COACHELLA VIBES

Mixed snaps from Coachella 2018 – had so much fum! <3

God morgon babes! Jag har startat dagen med frukost framför nyhetsmorgon, mail, starta tvättmaskiner, städa och efter det en lång dusch med ansiktsmask och hårtvätt. Kände att jag behövde organisera mitt liv och få en nystart, haha! Nu börjar en ny vecka och jag har bestämt mig för att vara frisk, pigg och energifull. ;-) Fortfarande lite förkyld men det släpper nog, har vilat massor och jag tror det är det enda som hjälper. Här kommer en bildbomb från Coachella – jag har SÅ mycket bilder därifrån som jag inte ens har kollat igenom. Hade verkligen superkul där, förra året dansade jag inte lika mycket som jag gjorde i år. Kygo var bäst enligt mig (helt min musiksmak och jag dansade konstant när han körde), och Beyoncé var ju SÅKLART det ballaste jag sett på en scen. Wow, vilken show det var… Det var så kul att hänga med vänner, klä upp sig och kolla på alla härliga människor och framträdanden. Det fanns massa god mat också så vi åt olika varje dag, kul att testa vad som finns. :-) Nu ska jag hänga tvätt, back to reality… PUSS <3

//Good morning babes! I started the day with breakfast in front of the morning news, emails, laundry, cleaning and after that a long shower with a face mask and hair wash. Felt like I needed to organize my life and get a new start, haha! Now a new week is starting and I decided to get healthy again and energized. ;-) I still have a bit of a cold left but I think it will go away soon, I’ve rested a lot and I think that’s the only thing that helps. Here’s a photo bomb from Coachella – I have SO many pictures from there that I haven’t even gone through. I had the best time there, last year I didn’t dance as much as I did this year. Kygo was the best according to me (totally my music style and I danced his entire performance), and Beyoncé was OF COURSE the coolest thing I’ve seen on a stage. Wow, what a show it was… It was so much fun to hang out with friends, dress up and watch other cool people and performances. There was lots of good food too so we ate different things every day, fun to try the different things they offer. :-) Now I’m gonna hang the laundry, back to reality… HUGS <3

9 reaktioner på “COACHELLA VIBES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.