CHECKERED SUIT

Nividas glasses (here!)/ Na-Kd blazer (here!) and pants (here!)/ Gucci bag/ Pull&Bear shoes

God morgon babes! Hoppas ni mår bra. :-) Idag är det äntligen sol här i Marbella, det var varit väldigt ostadigt väder här senaste tiden. Det har nog aldrig varit så dåligt väder i Marbella som i år, haha! Hoppas på att det vänder snart, vi ska ju gifta oss här om inte allt för länge… ;-) I veckan är bröllopsplanering prio på schemat, så jag ska dela med mig mer av våra tankar och hur allt går! När vädret är upp och ner så funkar alltid en kostym, minns ni denna från min senaste haul jag postade? Jag älskar den här kostymen! Extra snyggt med sneakers till kostym tycker jag, det blir en “avslappnad uppstyrd” känsla. :-) Planen för dagen är jobb, bröllopsplanering och jag har en vlogg från Coachella att ta tag i. Filmade alla tre dagar så den kommer nog bli lång, vilket gör att jag drar mig för att redigera den, haha! Hoppas ni får en fin tisdag så hörs vi sen, PUSS <3

//Good morning babes! Hope you’re feeling great. :-) Today we finally got some sun here in Marbella, the weather has been very on and off here lately. I don’t think it has ever been this bad weather in Marbella like this year, haha! Hopefully it will turn around soon, we’re getting married here in not too long… ;-) This week I have wedding planning as my prio one, so I’ll share more of our thoughts and how everything is going! When the weather is this up and down a suit always works, do you remember this look from the last haul I posted? I love this suit! Looks extra nice with sneakers and suit in my opinion, it’s like a “relaxed well dressed” feeling. :-) The plan for the day is work, wedding planning and I also have a vlog from Coachella to edit. I filmed all the three days so it will probably be long, which makes me wait with editing it, haha! Hope you’re having a great tuesday and I’ll talk to you later, HUGS <3

9 reaktioner på “CHECKERED SUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.