ALL RED

Anine bing X Gina Tricot sweater (here!) and pants (here!) – adlinks/ Valentino bag/ Pull&Bear shoes

God morgon babes! Eller det är ju kanske inte morgon längre, men första inlägget på dagen brukar startas så. ;-) Idag är det grått här igen, inget regn ännu men det kommer väl snart… Marbella, what’s up? Haha! Jag brukar aldrig kolla väder-appen här, men nu gör man det varje dag. Hoppas det vänder snart! Den här outfiten hade jag för ett tag sedan, och Jon filmade den dagen och jag har fått SÅ många frågor om dessa byxor. Dom är från Anine Bings kollektion för Gina Tricot, väldigt sköna och jag gillar verkligen detaljen vid benen. Jag glider mest runt i sköna kläder nu, när vädret ändå inte är på topp så kan jag lika gärna gå runt i myskläder. ;-) Är ni likadana? Nu ska jag göra en till kaffe och bita tag i mailen, man tror alltid att man är “ikapp” när man mailar på kvällarna men så öppnar man mailen dagen efter och den är full igen… Haha! PUSS <3

//Good morning babes! Maybe it’s not morning now, but I like to start the first post of the day like that. ;-) It’s grey here today again, no rain yet but I guess it will be here soon… Marbella, what’s up? Haha! I usually never check the weather app here, but now I do it every day. Hopefully it will turn around soon! I wore this outfit a while ago, and Jon filmed that day and I’ve gotten SO many questions about these pants. They’re from Anine Bing’s collection for Gina Tricot, very comfy and I really like the detail by the legs. I mostly wear comfy clothes now, when the weather is pretty bad I can just walk around in comfy clothes. ;-) Are you the same? Now I’m gonna make another cup of coffee and dig in to my emails, you always think you’re back on track when you do emails at night but then you open it again the day after and it’s full again… Haha! HUGS <3

10 reaktioner på “ALL RED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.