Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:31 | April 26, 2018

STRIPED SET

MDS Stripes top (here!) and shorts (here!) – adlinks/ Gucci bag/ Inuikii shoes

God morgon babes! Det fick bli en outfit på outfit, jag har inte fotat något annat eftersom vi bara har gått mellan min pappas hus till vårt renoveringskaos, och några turer till mataffären typ. ;-) Idag känner jag ÄNTLIGEN att det vänder, nu börjar jag komma tillbaka till 100%. Jag ska nog prova mig på ett lugnt träningspass imorgon, min kropp är så sugen på det efter några veckor utan någon som helst aktiv tid. Idag kommer jag dock fortsätta dricka kaffe nu på morgonen, kanske till och med ute i solen som ovan. Det här är från Palm Springs innan Coachella drog igång, och det här setet är ett typiskt Janni-set. Ihop med sandaler, sneakers eller espadrilles-klackar. Sandalerna är mina favoriter, funkar till allt och är så bekväma. En perfekt outfit helt enkelt! :-) Hörs senare, PUSS <3

//Good morning babes! It ended up with an outfit on an outfit, I haven’t shot any other photos since we’ve only been walking from my dads house to our renovation chaos, and some trips to the food store. ;-) Today I feel that it’s FINALLY turning around, I’m coming back to feeling 100%. I will try to do a calm workout tomorrow, my body is craving it after a few weeks with zero activity. Today I will just continue having coffee in the morning, I might even go out in the sun as above. This is from Palm Springs before Coachella started, and this is a typical Janni-set. Together with sandals, sneakers or espadrilles-heels. These sandals are my favorites, works with everything and they’re so comfy. It’s just a perfect outfit! :-) Talk later, HUGS <3


20 kommentarer20 kommentarer om “STRIPED SET”

  Janni, undrar verkligen var dina fina vita volangklänning i Jons senste vlogg kommer ifrån? Så himla fin :)

  Reply

  Hey Janni from Ireland !!!

  Firstly, Thank you so much for being my style inspiration, I have bought plenty of cute dresses from revolve since you introduced me to it!!!! :D I really hope you can answer my question.

  The other day on Jon’s vlog, (flossing and *windows to the walls!!!!*** hahahahaa) you wore a white summer dress, looked like linen? I would love to know where it is from as i thought it was so so perfect for me this summer!!!!

  Thanks so so much, I know you mightn’t see this but i hope you know how much I appreciate all you do. Best of luck with all of the projects you are working on!

  Love and Best Wishes from irish girl,

  Aideen Fay

  Reply

  Hej Janni!

  Älskar din blogg! Tack vare dig har jag “upptäckt” YouTube och älskar alla dina vlogs. Har också börjat följa Jon! Innan dina videos förstod jag aldrig charmen med youtube då jag har följt bloggar i över tio år …

  Ville bara fråga om du skulle kunna tänka dig att också visa upp dina outfit-bilder bakifrån?
  Jättemånga gånger har jag sett plagg på din blogg, instagram och youtube då jag önskat jag visste hur plaggen såg ut på en “riktig” människa bakifrån. Så det är ett önskemål från mig som jag är säker på att alla dina andra följare också skulle uppskatta :)

  Så glad att höra att du känner dig stark igen efter att ha varit sjuk!
  Jag fick själv shingles när jag var 23 år gammal pga stress, så jag vet hur smärtsamt och jobbigt det kan vara..
  Hade också blodförgiftning som du, så jag antar att vi båda haft lite otur..

  Oh well, Tack för en underbar blogg! Älskar som sagt diin youtube och instagram också, men mest av allt älskar jag att läsa dina lite personliga blogginlägg.

  Reply

  Åh vad härligt!! :D Ja absolut, jag ska försöka fota med bakifrån! :-) Stor kram!

  Reply

  Så himla fin Janni! Vad är det för nagellack du har? Älskar färgen! :) <3

  Reply

  Från Isadora, minns dock inte namnet på färgen… :-/ Xx

  Reply

  Janni, can you please do a DIY jeans ripping tutorial please!!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här