STRIPED SET

MDS Stripes top (here!) and shorts (here!) – adlinks/ Gucci bag/ Inuikii shoes

God morgon babes! Det fick bli en outfit på outfit, jag har inte fotat något annat eftersom vi bara har gått mellan min pappas hus till vårt renoveringskaos, och några turer till mataffären typ. ;-) Idag känner jag ÄNTLIGEN att det vänder, nu börjar jag komma tillbaka till 100%. Jag ska nog prova mig på ett lugnt träningspass imorgon, min kropp är så sugen på det efter några veckor utan någon som helst aktiv tid. Idag kommer jag dock fortsätta dricka kaffe nu på morgonen, kanske till och med ute i solen som ovan. Det här är från Palm Springs innan Coachella drog igång, och det här setet är ett typiskt Janni-set. Ihop med sandaler, sneakers eller espadrilles-klackar. Sandalerna är mina favoriter, funkar till allt och är så bekväma. En perfekt outfit helt enkelt! :-) Hörs senare, PUSS <3

//Good morning babes! It ended up with an outfit on an outfit, I haven’t shot any other photos since we’ve only been walking from my dads house to our renovation chaos, and some trips to the food store. ;-) Today I feel that it’s FINALLY turning around, I’m coming back to feeling 100%. I will try to do a calm workout tomorrow, my body is craving it after a few weeks with zero activity. Today I will just continue having coffee in the morning, I might even go out in the sun as above. This is from Palm Springs before Coachella started, and this is a typical Janni-set. Together with sandals, sneakers or espadrilles-heels. These sandals are my favorites, works with everything and they’re so comfy. It’s just a perfect outfit! :-) Talk later, HUGS <3

21 reaktioner på “STRIPED SET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.