BEHIND THE SCENES

Hej babes! Här kommer lite bilder från plåtningen jag gjorde i helgen, såhär såg jag ut efter smink/hår och ombyte. Den här outfiten är från Balmain och jag ÄLSKAR den! Fick dock inte behålla den… Haha!

//Hey babes! Here are some pics from the photoshoot I did this weekend, this is how I looked after make up/hair and clothing change. This outfit is from Balmain and I LOVE it! I didn’t get to keep it though… Haha!

Såhär ser det ut efter sminkning, jag blir alltid lika intresserad över att se vad olika make up-artister använder. Det var en tjej från Irland som sminkade, hon bor nu i Marbella och jag kommer absolut be om hennes hjälp fler gånger. :-)

//This is how it looks after a make up session, I always get so interested in what different make up artists use. It was a girl from Ireland that did my make up, she now lives in Marbella and I will for sure ask for her help again. :-)

Såhär blev sminkningen, tyckte hon var grymt duktig!  //This was the make up, I thought she did a great job!

Vi hade två hundar som var med, Itzi (min tjejkompis här som höll i plåtningen) har två hundar och det här är en av dom. Jag har fått så mycket hundgos den här veckan haha!

//We had two dogs there, Itzi (my friend that was putting the photoshoot together) have two dogs and this is one of them. I’ve had so much dog cuddling this week haha!

Här var plåtningen, jag ska visa er resultatet när det är klart! :-) Min pappa ska ju öppna en restaurang här i Marbella (15e maj!) så maten är därifrån… ;-)

//This is where the photoshoot was, I’ll show the result when it’s out! :-) My dad is about to open a restaurant here in Marbella (May 15th!) so the food is from there… ;-)

Här har vi Coco (hundens namn) igen, SÅ söt!! Hon satt vid mina fötter hela plåtningen, jag tror att jag kanske luktade lite hund… ;-)

//Here’s Coco (the dog’s name) again, SO cute!! She was sitting by my feet during the entire shoot, I think I maybe smelled like a dog… ;-)

Och när jag hade varit hemma några timmar såg sminkningen fortfarande perfekt ut, så var tvungen att ta en till bild. :-) Det märker jag verkligen med duktiga make up-artister, dom sminkar på ett sätt som ser perfekt ut i fleera timmar… Det brukar inte jag få till haha! Nu ska vi försöka bestämma om vi ska hoppa in i bilen och köra mot Monaco, om vi ska stanna en dag till eller om jag ska boka ett flyg. Jag vill åka hem till Monaco nu, längtar dit och är lite trött på att bo i en resväska. ;-) I’ll keep you posted! PUSS <3

//And when I’d been at home for a few hours my make up still looked perfect, so I had to take another photo. :-) I have really noticed that  good make up artists do make up in a way that looks perfect for seeveral hours… I usually never succeed with that haha! Now we’re gonna try to decide if we’re getting in the car to drive to Monaco, if we’re staying here one more day or if I should book a flight. I want to go home to Monaco now, I miss it and I’m pretty tired of living in a suitcase. ;-) I’ll keep you posted! HUGS <3

30 reaktioner på “BEHIND THE SCENES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.