Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:21 | May 1, 2018

BEHIND THE SCENES

Hej babes! Här kommer lite bilder från plåtningen jag gjorde i helgen, såhär såg jag ut efter smink/hår och ombyte. Den här outfiten är från Balmain och jag ÄLSKAR den! Fick dock inte behålla den… Haha!

//Hey babes! Here are some pics from the photoshoot I did this weekend, this is how I looked after make up/hair and clothing change. This outfit is from Balmain and I LOVE it! I didn’t get to keep it though… Haha!

Såhär ser det ut efter sminkning, jag blir alltid lika intresserad över att se vad olika make up-artister använder. Det var en tjej från Irland som sminkade, hon bor nu i Marbella och jag kommer absolut be om hennes hjälp fler gånger. :-)

//This is how it looks after a make up session, I always get so interested in what different make up artists use. It was a girl from Ireland that did my make up, she now lives in Marbella and I will for sure ask for her help again. :-)

Såhär blev sminkningen, tyckte hon var grymt duktig!  //This was the make up, I thought she did a great job!

Vi hade två hundar som var med, Itzi (min tjejkompis här som höll i plåtningen) har två hundar och det här är en av dom. Jag har fått så mycket hundgos den här veckan haha!

//We had two dogs there, Itzi (my friend that was putting the photoshoot together) have two dogs and this is one of them. I’ve had so much dog cuddling this week haha!

Här var plåtningen, jag ska visa er resultatet när det är klart! :-) Min pappa ska ju öppna en restaurang här i Marbella (15e maj!) så maten är därifrån… ;-)

//This is where the photoshoot was, I’ll show the result when it’s out! :-) My dad is about to open a restaurant here in Marbella (May 15th!) so the food is from there… ;-)

Här har vi Coco (hundens namn) igen, SÅ söt!! Hon satt vid mina fötter hela plåtningen, jag tror att jag kanske luktade lite hund… ;-)

//Here’s Coco (the dog’s name) again, SO cute!! She was sitting by my feet during the entire shoot, I think I maybe smelled like a dog… ;-)

Och när jag hade varit hemma några timmar såg sminkningen fortfarande perfekt ut, så var tvungen att ta en till bild. :-) Det märker jag verkligen med duktiga make up-artister, dom sminkar på ett sätt som ser perfekt ut i fleera timmar… Det brukar inte jag få till haha! Nu ska vi försöka bestämma om vi ska hoppa in i bilen och köra mot Monaco, om vi ska stanna en dag till eller om jag ska boka ett flyg. Jag vill åka hem till Monaco nu, längtar dit och är lite trött på att bo i en resväska. ;-) I’ll keep you posted! PUSS <3

//And when I’d been at home for a few hours my make up still looked perfect, so I had to take another photo. :-) I have really noticed that  good make up artists do make up in a way that looks perfect for seeveral hours… I usually never succeed with that haha! Now we’re gonna try to decide if we’re getting in the car to drive to Monaco, if we’re staying here one more day or if I should book a flight. I want to go home to Monaco now, I miss it and I’m pretty tired of living in a suitcase. ;-) I’ll keep you posted! HUGS <3


30 kommentarer30 kommentarer om “BEHIND THE SCENES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • SÅ vacker!! Älskar outfiten!! <3

  https://nouw.com/filippaml

  Reply
 • Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • You look stunning! I adore Balmain outfit so pretty!
  Have a wonderful day Janni :)
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Så otroligt fin du är i håret!

  Reply
 • Men alltså SÅ snygg?!?!?

  Reply
 • Love this post with the “behind the scene” ! And this make up looks perfect ! Really nice :)
  I don’t even comment on your blog post but know it’s done ! ahah. (And it isn’t my habit to write comments !)
  I read your blog posts for only 2 or 3 weeks… But I really like your IG since I discovered it, so I finally take a look at your blog (which is one of my fav’ now !) and your youtube chanel. And I really really love your VLOG & videos ;). I think it’s because you’re really spontaneous and natural. So thank’s !
  Bisous de France

  Reply
 • Thanks babe <3 Naaw, that makes me so so happy!! <3 Biggest hug!!

  Reply
 • Så vacker!

  Reply
 • Ask this make up artist to do your make up for your wedding day. You look gorgeous in these photos. The camera really loves you!

  Reply
 • Haha I was thinking the same thing ;-) But I already have a make up artist booked, and I’m super happy with her too! :-) Xx

  Reply
 • Så fin sett och så fin du är!

  Reply
 • Sminkningen blev jättefin MEN retuscheringen är hemsk. Kolla bara ögonvitorna; ingen har ögon som är helt fria från blodådror…

  Reply
 • Haha, jag har faktiskt SJUKT vita ögonvitor och har sällan blodådror, så inget jag har redigerat. :-) Har man vita ögonvitor så har man bra balans i kroppen, så jag lever efter det haha! Kram!

  Reply
 • Are you okay with the fact that Jon touched a strippers boobs in his latest vlog?

  Reply
 • He didn’t touch anyone’s boobs, that I would not be ok with and I don’t support the whole “stripper-thing”, but you guys didn’t see what really happened. It was a prank and the second “stripper” coming in was something else… Haha!

  Reply
 • Your makeup is absolutely fantastic!
  You are so beautiful.
  Love, Sandra / http://shineoffashion.com
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • Thanks babe <3!!

  Reply
 • Vilket snyggt set och så himla fin du är! :-D

  Reply
 • Hej Janni! Älskar din blogg samt din och Jons vloggar! Hur hanterar du svartsjuka i ert förhållande? (tänker på svensexevloggen blä) Är någon av er svartsjuka i förhållandet? Jag antar att ni måste hantera det på ett bra sätt eftersom ni båda reser så mycket :) Har du några tips på hur man kan tänka?

  Reply
 • haha skulle skriva bl.a., inte blä…..

  Reply
 • Haha, förstod det! ;-) Xx

  Reply
 • Hej fina! <3 Tack!! Vi hanterar det genom att inte vara svartsjuka. Jag har alltid varit sån som inte går och tror att något ska hända, och om något skulle hända får jag hantera det då istället för att gå och oroa mig för det. Självklart ska man inte pusha det bara för att man litar på varandra, men en strippa (som jag antar att du referar till) är inget jag blir svartsjuk över även om jag inte tycker att man ska promota det yrket. Mitt tips är att tänka såhär: lita på varandra, var säker på dig själv, oroa dig inte för något som inte hänt, om något händer så får du ta den fighten då men du slipper tänka i dom banorna innan. Lita på ert förhållande. Nu har jag aldrig varit med om otrohet (tack och lov), så det kanske är lättare att tänka så då men man får se varje förhållande som ett nytt. Jag hade ALDRIG accepterat otrohet då trust är det viktigaste för mig. :-) Kram!

  Reply
 • Tack för ett toppen svar! Det låter som att du har en väldigt sund inställning till det. Är nog så man borde tänka men är ibland lättare sagt än gjort :)

  Reply
 • The makeup is so pretty!

  Reply
 • Such stunning photos! I love your makeup look btw. X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Snyggt

  Reply
 • THIS MAKE UP IS BOOOOOOOMB

  http://7-sevendays.blogspot.it/

  Reply
 • Your make-up is so stunning! You look amazing

  Reply
 • Otroligt fin make! Finns det kontaktuppgifter till hon som gjorde den : )

  Reply
 • Wowww.. she is so beautiful. I love her muah :X

  Reply