LADIES

Ladies ladies ladies – so amazing all of them <3

God morgon babes! Hoppas ni mår toppen. :-) Jag vaknade upp i Marbella idag igen, ingen orkade köra igårkväll så vi bestämde oss för att åka idag istället. Vi ska snart hoppa in i bilen och då har vi 12-15 timmar att köra beroende på trafik. Mysigt med road trip, haha! Ska bli härligt att komma tillbaka till Monaco, även om vi inte hinner vara där så länge… På fredag är den nämligen dags för fest i Cannes (wohoo!), det är Nelly som har en fest och det var ju riktigt lägligt att den planerades så nära oss haha! Massa vänner, förhoppningsvis massa sol och skönt häng. Jag hinner ju så sällan umgås med vänner, det var det som gjorde Coachella så härligt. Massa nya och gamla vänner på samma plats. <3 Jag älskar tjej-häng! Nu ska jag gosa med Thor (pappas hund), och packa in i bilen… Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! Hope you’re feeling great. :-) I woke up in Marbella today again, no one had the energy to drive last night so we decided to go today instead. We’re soon getting in the car and then we have 12-15 hours to drive depending on traffic. Cozy with a road trip, haha! Will be nice to get back to Monaco, even if we won’t be there that long… On friday it is time for a party in Cannes (wohoo!), Nelly is hosting a party there and I love that they planned it so close to us haha! Lots of friends, hopefully lots of sun and nice hang. I rarely have time to hang out with friends, it was the one thing that made Coachella amazing. Lots of new and old friends at the same place. <3 I love girl hang! Now I’m gonna cuddle with Thor (my dads dog), and pack up the car… Talk later, HUGS <3

21 reaktioner på “LADIES”

 • Mireia says:

  Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Liena Snow says:

  Coachella looks so much fun, thank you for filming amazing vlog!
  Have a lovely travelling home :)
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Wow!! So amazing photos, I love! ❤️

 • Lisa says:

  Hej! Såg precis Jons vlog från hans svensexa, hur känner du när du såg den?
  Tänker att han hade strippor och andra tjejers nakna kroppar i ansiktet?
  Kan ju inte ha varit kul att se liksom..

  • janni says:

   Halloj! Jag visste om det innan, och ni fick inte se vad som egentligen hände.. ;-) Det var ingen vanlig strippa, utan mer ett prank så jag kände inte så mycket haha! Men jag förstår att folk reagerar på det ni fick se (inte hela grejen), men jag är nog mer “lugn” med sånt än många andra och skulle aldrig bli svartsjuk på en strippa, även om jag inte står bakom/promotar det yrket. Kram!

   • Ellen B says:

    Tänkte precis ställa samma fråga och kände att det var ett bra svar av dig Janni. Tycker själv att varje vuxen människa ska få göra som den önskar och det är klart att de tyckte att det var festligt med strippor. Men är rätt chockad över att Jon klippte med det i vloggen, det fanns ju så mycket annat kul som de gjorde den dagen.

    Blir också lite irriterad på att folk ska tro att du blir “avundsjuk”, känns inte som det ligger i din natur. Men jag hade blivit lite irriterad över att det klipps med i vloggen och folk typ hurrar i kommentarsfältet, lite respektlöst mot dig tycker jag allt. Även om det inte är något att bli svartsjuk över.

    Inte kollat så mycket på vloggarna på sistone och klickade oturligt på denna video efter en paus och blev rätt ledsen som ung tjej. Kommer nog inte följa vloggarna mer. Känns som det bara är yngre killar med halvsunkiga åsikter som ska va målgruppen nu.

   • ee says:

    Asså man får köpa människor och förlöjliga deras sexualitet? och ditt svar är att du inte blir avundsjuk? Mysig människosyn.

   • Andrea says:

    Fast Janni huruvida du är svartsjuk eller ej på strippan kanske inte är det primära. Och inte heller att du är mer ”lugn” än de flesta andra. Jag tror att många blev väldigt besvikna när de såg den kvinnosyn som visades upp i vloggen. Reaktionerna handlar till stor del om att din far och din blivande man verkar ha en rätt trist syn på kvinnor och visar detta genom sitt agerande i vloggen samt i kommentarer efteråt. Du ska inte på nått sätt behöva stå till svars för deras agerande men det blir lite skevt om ditt enda bemötande är att det är lugnt för att du inte blir svartsjuk. Människan är kapabel till mer komplexa känslor än så. Du, likt Jon, är en förebild för många unga människor och det skulle vara uppfriskande med en mer reflekterande kommentar. Det är helt ok att begå ”fel” och att klanta sig. Men jag hoppas att Jon och hans vänner (inklusive din far) tar sig en stund att fundera samt att ta till sig den kritik som framförts.

 • Richie says:

  Four of the Prettiest women in the world. Wow!! You guys just take my breath away Beautiful times 100 ??❤️❤️

 • Jenny says:

  Hej!
  Vad är det för svarta skor du har? Dom var fina :)

 • Wenla says:

  Hej Janni, ville fråga ifall du kunde göra en vloggvecka på din YT, eftersom de var länge sen och i din bröllops q&a sa du att du kunde göra en ny q&a lite längre fram med mera detaljer, skulle du kunna tänka dig göra det?

  Ha en trevlig dag, puss!!

  • janni says:

   Absolut, så fort jag har lite mer tid över. :-) Nu går mycket tid åt till bröllop, husrenovering, emails och såklart uppdatera här! :-) Xx

 • Netti Starby says:

  Åh vad fina ni var allihopa! :-D

 • Anna says:

  Hej! Tack för en superbra blogg och jag älskar din youtube!

  Jag ska till Monaco om några veckor! Har du några bra tips på vad man kan göra och restauranger?

  KRAM!!

  • janni says:

   Tack fina, gör mig glad! <3 Hmm, jag hade gått till stranden och hängt/ätit på Miami Plage under dagen! :-) Kvällen - Nobu, Avenue 31, Mayabay eller Buddha bar! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.