NELLY CHARTER

Yesterday’s party location – Palais Bulles in Cannes… Wow! I’m wearing a NLY trend jumpsuit (here!) – adlink

Hej babes! Den här gången från Stockholm… Vilken dag vi hade igår, wow! Nelly hade ju sin årliga fest och den här gången var det på det häftigaste stället jag någonsin sett. Det var bara så otroligt konstigt och häftigt hus, haha! Kanske inte ska kalla det hus, mer mansion. Vi hängde, dansade, åt god mat, utforskade huset och kameran var inte i fokus. ;-) Jag vloggade däremot, så jag ska försöka redigera den tills imorgon! :-) Försökte filma när jag kom ihåg, men jag träffade så många vänner jag inte sett på länge så glömde faktiskt bort kameran ibland. Skönt när det händer (för mig som oftast alltid har kameran redo). Vi checkade in på Martinez i Cannes, bytte om till middagskläder och efter det åkte vi tillbaka till the crazy house för middag och fest. Dansgolv, live-uppträdanden och karaoke. TACK Nelly för en magisk dag! <3 Vi alla flög med “Nelly-flyget” till Sverige tidigare idag och nu checkade vi precis in på Nobis. Mysigt att vara tillbaka och ikväll står middag med vänner på schemat. Bra helg! Ha en fin kväll babes, PUSS <3

//Hey babes! This time from Stockholm… What a day we had yesterday, wow! Nelly had their yearly party and this time it was at the coolest place I’ve ever seen. It was just so weird and such a cool house, haha! Maybe I shouldn’t call it a house, more like a mansion. We hung out, danced, had good food, explored the house and the camera was not in focus. ;-) I did vlog though, so I’ll try to edit it for tomorrow! :-) I tried to film when I remembered, but I saw so many friends that I haven’t seen in so long so I actually forgot about the camera sometimes. Nice when that happens (for me who usually always have a camera ready). We checked in at Martinez in Cannes, changed to dinner clothes and after that we went back to the crazy house for dinner and party. Dance floor, live performances and karaoke. THANKS Nelly for a magical day! <3 We all flew with the “Nelly plane” to Sweden earlier today and we just checked in at Nobis. Feels good to be back and tonight we have dinner with friends on the schedule. Great weekend! Have a great night babes, HUGS <3

19 reaktioner på “NELLY CHARTER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.