Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:04 | May 6, 2018

EVERYDAY MADE EXTRAORDINARY

In collaboration with Häagen-Dazs.

Me-time on the couch in a robe – with ice cream (Häagen-Dazs…). That’s a dreamy night for me! <3

Hej babes! Som ni vet så är jag inte så mycket för sötsaker, men glass är något jag aldrig tackar nej till… När Häagen Dazs frågade mig om att göra ett samarbete kände jag bara ja gärna, haha! Just Häagen Dazs ger mig så mycket sommarfeelings, vi brukar alltid gå och köpa glass på en Häagen Dazs-shop i hamnen i Marbella när vi kommer tillbaka från en dag på båten. Så – för mig är deras glass = njutning och en härlig feeling. :-) Jag lyxar gärna till det med glass framför tvn på kvällarna också, och eftersom vi reser så mycket så känns det alltid lite extra lyxigt att äta glass i en morgonrock framför en film. ;-) Nu har jag provat nästan alla deras smaker och mina favoriter är (i den här ordningen): Peanut butter crunch, Chocolate Salted Caramel och Macadamia nut. Svårt att bara välja tre smaker däremot… Haha! Vilken smak är er favorit? Om ni inte har sett videon där vi gjorde blind test och provade oss igenom några av smakerna så kan ni se det HÄR! :-) Hörs sen babes, PUSS <3

//Hey babes! As you know I’m not that in to sweet stuff, but ice cream is something I never say no to… When Häagen Dazs asked about a collaboration I just felt yes, haha! Häagen Dazs gives me so much summer feelings, we usually always go to buy ice cream at a Häagen Dazs shop in the port in Marbella when we get back from a day on the boat. So – for me their ice cream = something I enjoy and gives an extra nice feeling. :-) I love to eat ice cream in front of the tv at night too, and since we travel a lot it always feels a bit extra luxurious to have ice cream in a robe in front of a movie. ;-) Now I’ve tried almost all their flavors and my favorites are (in this order): Peanut butter crunch, Chocolate Salted Caramel and Macadamia nut. So hard to just choose three favorites though… Haha! Which flavor is your favorite? If you haven’t seen the video where we did a blind test and tried some of their flavors you can watch it HERE! :-) Talk later babes, HUGS <3


15 kommentarer15 kommentarer om “EVERYDAY MADE EXTRAORDINARY”

  Oh Häagen-Dazs, my love for them has returned because now they have released a ton of non-dairy options. (I try to eat as plant-based as possible so this is perfect!) My favorite flavors would be the Coconut Cookies and Creme, Chocolate Salted Fudge Truffle, and Coconut Caramel!

  http://www.beingisabella.com

  Reply

  Ohhhh, I love ice cream, haha. That´s one of the best things on summer!
  Love, Sandra

  Reply

  Vilket himla underbart samarbete. Jag vill också göra ett sådant ;) Vaniljglassen från Häagen-Dazs är helt fantastiskt god. Minns att vi köpte den varannan kväll under en familjeresa/roadtrip längs USAs östkust vi gjorde 1998. Det är typ det jag minns som bäst från de två veckorna. Plus min solbrända kropp, haha!

  Reply

  ❤❤❤❤Princess Janni❤❤❤❤
  The first pic is worthy of a full page magazine ad.
  I always have 2 pints in my freezer, goes good with Netflix.
  You look awesome as always, white is my fav color you wear ???
  Til next time,
  Ciao Ciao ??

  Reply

  Min favorit är chocolate salted caramel. Såå god!

  Reply

  Häagen Dazs is so tasty :) I wish Chocolate Salted Caramel and Macadamia nut flavour would be in England haven’t seen it in my local shops.
  Lovely photos :) and yes movie night with ice cream is amazing!
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här