NELLY CHARTER PARTY IN CANNES

From our “24 hour”-party with Nelly in Cannes – had such an amazing time! <3

God morgon babes! Hoppas ni har en fin start på veckan! :-) Jag vaknade upp här på Nobis hotell igen och har precit ätit frukost, idag flyttar jag hem till min syster så jag hinner träffa dom lite innan jag flyger hem igen. Jag tänkte posta den här vloggen från helgen igår, men när jag var klar med den var det så sent så den fick komma upp idag istället! Det är från det galnaste huset jag någonsin sett och jag är så glad att jag fick se det, hade inte en aning om att det fanns och det var på riktigt det sjukaste stället jag sett… Jag kan inte ens säga om jag gillade det, det var bara galet haha! ;-) Tack Nelly för en magisk fest – ni vet hur man skämmer bort folk. <3 Nu ska jag börja packa ihop, jag har SÅ ont i kroppen idag efter löpningen igår. Jag sprang 9,8 km, mitt rekord innan det är typ 6 km så min stackars kropp fick ta stryk men det var så kul. Mycket folk som peppade varandra, fint väder och vänner! Tack till er som kom och sprang, betyder massor. <3 Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! Hope you’re having a great start of the week! :-) I woke up at Nobis hotel again and I just had breakfast, I’m moving to my sister today so I have time to see them a bit before I’m flying back home again. I was planning to post this vlog from the weekend yesterday, but when I was finished with it it was so late so I decided to post it today instead! It’s from the craziest house I’ve ever seen and I’m so happy I got to see it, had no idea it even existed and it was seriously the craziest place I’ve ever seen… I can’t even say if I liked it, it was just insane haha! ;-) Thanks Nelly for a magical party – you truly know how to spoil people. <3 Now I’m gonna pack up here, my body hurts SO much after running yesterday. I ran 9,8 km, my longest run before was around 6 km so my poor body got tired but it was so much fun. A lot of people that make each other excited, great weather and friends! Thanks to all of you who came to run, it means a lot. <3 Talk later, HUGS <3

29 reaktioner på “NELLY CHARTER PARTY IN CANNES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.