STRIPES

Nly Trend jumpsuit (here!) – adlink/ Hush shoes    Photos by Fabian Wester.

God morgon babes! Hoppas ni mår toppen! :-) Det gör jag, jag vaknade upp och möttes av två små barn. Mina favoriter. <3 Vi har precis ätit frukost och lekandet är i full gång här, inte vad man är van vid på morgonen haha! Här kommer lite bättre bilder på min outfit från Nelly-festen i helgen. En perfekt jumpsuit som jag kommer använda massor i vår och sommar. :-) Planen var att jag skulle ha klackar på mig, men jag blev så bekväm när vi kom till det där galna huset så mina sneakers fick stanna på resten av dagen, haha! Planen för dagen är att leka med barnen nu på morgonen och efter det ska jag iväg på ansiktsbehandling faktiskt. Jag ska göra dermapen för första gången, hoppas på att få ordning på min hy lite. Jag har ju nästan alltid haft bra hy men senaste tiden har jag fått som knotter i pannan som jag inte kan göra något åt. Det går inte att klämma, jag har försökt exfoliera ofta och så har jag provat ansiktsmasker ofta. Inget hjälper så det ska bli spännande att prova dermapen! I’ll let you know how it is, haha! Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! Hope you’re feeling great! :-) I do, I woke up and got welcomed by two kids. My favorites. <3 We just had breakfast and play time is on already, not what I’m used to in the morning haha! Here are some better pics of my outfit from the Nelly-party this weekend. A perfect jumpsuit that I will use a lot this spring and summer. :-) The plan was to wear heels, but I got so comfortable when we arrived to that crazy house so my sneakers stayed on for the rest of the day, haha! The plan for today is to play with the kids now in the morning and after that I’m actually heading for a facial. I’m gonna try dermapen for the first time, hopefully it will make my skin feel better. I’ve almost always had good skin but lately I’ve gotten some weird dots in my forehead that I can’t to anything about. I can’t “squeeze” them, I’ve tried exfoliating often and I’ve tried to do face masks often. Nothing helps so it will be interesting to try dermapen! I’ll let you know how it is, haha! Talk later, HUGS <3

27 reaktioner på “STRIPES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.