Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:40 | May 8, 2018

STRIPES

Nly Trend jumpsuit (here!) – adlink/ Hush shoes    Photos by Fabian Wester.

God morgon babes! Hoppas ni mår toppen! :-) Det gör jag, jag vaknade upp och möttes av två små barn. Mina favoriter. <3 Vi har precis ätit frukost och lekandet är i full gång här, inte vad man är van vid på morgonen haha! Här kommer lite bättre bilder på min outfit från Nelly-festen i helgen. En perfekt jumpsuit som jag kommer använda massor i vår och sommar. :-) Planen var att jag skulle ha klackar på mig, men jag blev så bekväm när vi kom till det där galna huset så mina sneakers fick stanna på resten av dagen, haha! Planen för dagen är att leka med barnen nu på morgonen och efter det ska jag iväg på ansiktsbehandling faktiskt. Jag ska göra dermapen för första gången, hoppas på att få ordning på min hy lite. Jag har ju nästan alltid haft bra hy men senaste tiden har jag fått som knotter i pannan som jag inte kan göra något åt. Det går inte att klämma, jag har försökt exfoliera ofta och så har jag provat ansiktsmasker ofta. Inget hjälper så det ska bli spännande att prova dermapen! I’ll let you know how it is, haha! Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! Hope you’re feeling great! :-) I do, I woke up and got welcomed by two kids. My favorites. <3 We just had breakfast and play time is on already, not what I’m used to in the morning haha! Here are some better pics of my outfit from the Nelly-party this weekend. A perfect jumpsuit that I will use a lot this spring and summer. :-) The plan was to wear heels, but I got so comfortable when we arrived to that crazy house so my sneakers stayed on for the rest of the day, haha! The plan for today is to play with the kids now in the morning and after that I’m actually heading for a facial. I’m gonna try dermapen for the first time, hopefully it will make my skin feel better. I’ve almost always had good skin but lately I’ve gotten some weird dots in my forehead that I can’t to anything about. I can’t “squeeze” them, I’ve tried exfoliating often and I’ve tried to do face masks often. Nothing helps so it will be interesting to try dermapen! I’ll let you know how it is, haha! Talk later, HUGS <3


27 kommentarer27 kommentarer om “STRIPES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Love the outfit! Also try the eminence strawberry rubrub exfoliator. It’s a daily exfoliator and works miracles. Bonus it smells really good and last forever! My bottle lasted 5 months! Here’s a link!

  https://eminenceorganics.com/ca/product/strawberry-rhubarb-dermafoliant

  _yuliecw/instagram

  Reply
 • Wow vilken snygg jumpsuit! Älskar färgen!! <3

  https://nouw.com/filippaml

  Reply
 • Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Amazing summertime outfit you are so beautiful!
  Have a wonderful day :)
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Så fin!

  Reply
 • Elsker outfiten! Du inspirerer meg hver eneste dag, og bidrar til at hverdagen min blir interessant. Jeg håper at jeg en dag kan oppnå bra ting og bli like suksessfull som deg<3 Du er et stort forbilde for meg. Mange klemmer fra Madelén

  Reply
 • Oh, wow! I absolutely love this jumspuit. It suits you so well!
  Love, Sandra / http://shineoffashion.com
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • Love your outfit and all of these photos. X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • So into this look with the weird house background!

  xx

  Reply
 • ❤❤❤❤Princess Janni❤❤❤❤
  Talk about a perfectly matched backdrop for the outfit. Thats a “10” You make Angelic Beauty look so easy. ?
  Ciao Ciao ☺??❤??

  Reply
 • I don’t blame you for keeping your sneakers on! They match the jumpsuit well too. How nice to be woken up by kids! Sounds like a nice start to the day.

  xx

  Mariamma

  Reply
 • i loooove this jumpsuit, and how it fits you soooo well

  http://7-sevendays.blogspot.gr/

  Reply
 • Hi Janni, I need to ask. I am going to LA in a month and saw on your instagram this place where you ate an Acai bowl with an avocado toast, it looks so good and I love the aesthetics – what is this place called? Need to visit it

  Reply
 • OMG please keep us updated about the dots on your head! I’ve had the same things and have been exfoliating / masking etc but nothing has worked so far. I hope you find a cure! haha

  xoxo

  Reply
 • I will! :-) Xx

  Reply
 • The First picture is so Perfect !! :-)

  Reply
 • ?

  Reply
 • Hej fina Janni! Eftersom kl snart är 22 så gissar att du redan mailat vinnaren av väskan, och att det inte blev jag. ? Men jag ville ändå säga att jag hoppas att du läst min kommentar, för jag har länge velat skriva det till dig, men det har inte blivit av innan nu när det blev ett perfekt tillfälle att kommentera, och eftersom det inte vore konstigt om den kommit bort bland alla tusentals kommentarer under inlägget så ville jag bara säga att jag hoppas att du vill söka på min mailadress eller mitt namn i kommentarerna för den var riktad särskilt till dig för vill så gärna att du får veta hur mycket du och några andra bloggare hjälpt mig under åren! ❤️❤️❤️ Lite töntigt kanske men känns viktigt att du får höra hur mycket ni bloggare verkligen kan stärka någon ? Tänkte leta upp den och posta den på nytt här, men kan inte för min mobil hakar upp sig pga alla kommentarer där så hittar den inte! Haha. Hoppas att din behandling gick bra! :D kram

  Reply
 • Hej fina! <3 Wow, vilken kommentar. Blev glad, ledsen och arg på alla vidriga människor som finns. <3 Önskar jag kunde bjuda dig på en fika, det finns inget jag hatar mer än mobbare och folk som stöter ut andra människor. Tänk vilken mycket bättre och finare människa du är än dom, det måste såklart vara riktigt jobbigt att inte känna att du har några vänner, jag kanske låter hård nu men dessa människor är inga du vill ha som vänner. Du får va min vän istället! :-)<3 Skickar ALL min kärlek till dig fina! KRAM!

  Reply
 • Hehe dermapen är en intressant upplevelse skulle man kunna säga.. Efter några behandlingar ser man stor skillnad men själva behandlingen i sig är väl inte det mest bekvämaste hihi

  Reply
 • Pannan var inte så skön, haha! Men resten var typ lite skönt, hur konstig är jag? ;-) Men det sved efteråt… Haha! Kram!

  Reply
 • Wow vilka grymma bilder och så himla snygg du är! :-D

  Reply
 • Finaste du Janni <3

  Reply
 • <3!

  Reply
 • How was the derma pen? Did it work? Was it painful? :)

  Reply
 • It was great!! :-) It worked great, you should do it 3 times though to get the best result. It was painful in the forehead, but other than that it was fine! :-) Xx

  Reply
 • Janni you are such a talented model! Where is your necklace from? I’m obsessed with it!

  Reply