BALCONY NIGHTS

Nights on the balcony with these girls and cava <3

Åh vilken härlig kväll vi har haft! Vi lekte med barnen, min syster nattade dom och efter det drog vi ut kuddar och filtar på balkongen. Dom har inte köpt möbler dit ännu men jag tycker nästan det är mysigare att sitta på golvet. ;-) Vi drack lite cava, snackade om livet och bara njöt. Det kändes som en riktig sommarkväll! Ja, tills solen gick ner alltså… Då blev det kallt haha! Det är såna här kvällar jag kan sakna när jag inte bor här längre, jag är ju alltid här någon dag eller två och då är det oftast möten eller något inbokat. Mina vänner får helt enkelt bli bättre på att komma och hälsa på, eller jag kanske måste bli bättre på att vara hemma och på ett ställe längre så dom faktiskt kan hälsa på. Vet inte riktigt vad som är viktigast! ;-) Det var min syster, min “låtsassyster” Julia och jag. Tack för en fin kväll babes! <3 Nu ska vi kolla tv, dricka te och sova tidigt. PUSS <3

//Oh what a great night we’ve had! We played with the kids, my sister put them to bed and after that we took out some pillows and blankets on the balcony. They haven’t bought any furniture for it yet but I almost think it’s even more cozy to sit on the floor. ;-) We had some cava, talked about life and just enjoyed. It felt like a summer night! Well, until the sun went down… It got so cold, haha! Nights like this is what I miss when I don’t live here anymore, I’m almost always here for just a day or two and then I have meetings or stuff planned. My friends just have to get better at visiting me, or I have to get better at being at home and in one place so they can actually come and visit. Not sure which is the most important! ;-) It was my sister, my stepsister Julia and I. Thanks for a great night babes! <3 Now we’re gonna watch some tv, have tea and sleep early. HUGS <3

8 reaktioner på “BALCONY NIGHTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.