Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:04 | May 9, 2018

GIRL TIME

Mira, Willow, Michaela and I. <3

God morgon babes! Har ni sovit gott? :-) Jag sov som en stock, haha! Jag sover hos min syster just nu så jag får sova i Livias säng, vi gjorde den längre så jag får faktiskt plats. ;-) Vaknar dock tidigt när jag hör två små röster leka runt 6 på morgonen, men som ni vet så gillar jag att gå upp tidigt. Första nätterna här i Sthlm bodde vi på Nobis (<3), och Michan bodde där samtidigt! Jag är så glad över att hon bor i Sthlm just nu, det är alldeles för långt när hon bor i LA… Vi får se hur länge hon stannar, men jag älskar att kunna hänga med mina tjejer när jag är här. Ska tvinga dom att komma till Monaco snart och hänga (Mira och Michan, ok!?), jag åker nämligen hem imorgon igen. Nu ska jag snart till Antonio (min frisör), vi ska göra första testhåret för bröllopet. SÅ galet! Vi ska testa och känna vad som känns bäst, vi har ju valt att hålla datum hemligt men det är snart… Haha! Tiden går så snabbt så nu måste bitarna börja falla på plats. :-) Hörs senare idag, PUSS <3

//Good morning babes! Have you had a good sleep? :-) I slept like a baby, haha! I’m sleeping at my sisters place right now so I’m sleeping in Livia’s bed, we made it longer so I can actually fit. ;-) I wake up early though when I hear two voices play in the morning, but as you know I like waking up early. The first nights here in Sthlm we stayed at Nobis (<3), and Michan stayed there at the same time! I’m so happy about her living in Sthlm right now, it’s way too far away when she lives in LA… We’ll see how long she stays, but I love to be able to hang out with my girls when I’m here. I will force them to come to Monaco soon to hang out (Mira and Michan, ok!?), I’m going back home tomorrow again. I’m about to head to Antonio (my hairdresser), we’re gonna try the hair style for the wedding. SO crazy! We’re gonna try and feel what feels the best, we’ve decided to keep our wedding date a secret but it’s pretty soon… Haha! Time flies so we have to nail down all the details soon. :-) Talk later today, HUGS <3


22 kommentarer22 kommentarer om “GIRL TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gleder meg til å se fine bilder fra bryllupet deres❤️Du kommer til å bli en vakker brud

  Reply
 • Your pictures are always so lovely and beaitiful ?
  Can’t wait to see the amazing pictures of the wedding day!

  XX

  Reply
 • Hehe ;)

  Lisa | JoyDellaVita Travelblog

  Reply
 • Men alltså GUUU vad härligt det ser ut!!! ?

  Reply
 • Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Amazing mornings you are so beautiful, ladies!
  Have a wonderful day :) So exciting for your wedding!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Vad härligt det ser ut!

  Reply
 • ❤❤❤❤Princess Janni❤❤❤❤
  Even in a bathrobe and towel on your head, pure beauty. ???
  I understand the reason for the wedding secrecy but since this is a Royal wedding ? please say Benni is filming it ?
  Now I’ll have to address you as
  ❤❤❤❤Queen Janni❤❤❤❤
  So nice to wake up to a new blog, hopefully a vlog is out today too
  Til next time
  Ciao Ciao ??❤

  Reply
 • How cute you guys <3

  http://carmelatte.co/the-best-beaches-in-dubai-retreat-and-fun-in-the-city-of-gold/

  Reply
 • Such lovely photos! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Wow, absolutely stunning pics!!! <3
  Sandra / http://shineoffashion.com
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • Vad mysigt att vara hemma en sväng :) Har en känsla att din frisyr kommer vara drömmigast någonsin!!

  Reply
 • Haha naaw, den kommer vara ganska simpel! :-) Xx

  Reply
 • Hej Janni! Jag har en fråga. Outfiten du hade när du sa hejdå till Jon i hans vlog, var hittar jag den? SÅ snygg casual outfit! Röd tröja o vita byxor var det:) hoppas du har tid att svara.

  Btw, jag tror ert bröllop blir magiskt <3

  Reply
 • Topp från Vergegirl och byxor från Nelly :-) Kram!

  Reply
 • I’m super excited for you for the wedding. And knowing you and Jon soon is like really soon. So my guess would be next weekend?? Haha. I wouldn’t know. But enjoy the preparations!!

  Reply
 • Haha, not so soon but pretty soon! :-) xx

  Reply
 • Vore så intressant att veta vad du tycker om personer som kollar och kommenterar jons vloggar och reducerar dig till ett sexobjekt? Läste kommentarer från vloggen där du har en ”all be feminists”-tröja på dig, och alltså folk är sjuka i huvudet… skriver ”she wears that shirt ironically, i know her, she could never be a feminist!” Och ”så besviken på henne! Hon förstör sin vackra kropp med den där äckliga texten” osv osv. Känner det inte helt galet att du som är en sån modern och medveten kvinna, får sådana här kommentarer av tittare med sådana värderingar som de dessutom anser att du också har? För mig är det helt galet att man kan tro sig ha rätt att prata sådär om folk men också tro sig känna dem? Usch ryser. Hoppas du slipper ta del av svinens äckliga kommentarer.

  Reply
 • Hej fina! Jag brukar inte läsa kommentarer på Jons YT om jag ska vara ärlig. Jag kan ju tyvärr inte påverka vad folk skriver och jag kan omöjligt svara alla, men självklart gör det mig irriterad. Jag tycker synd om alla som inte kallar sig feminist, det kan inte ha varit en bra uppväxt med bra värderingar och uppfostran. För mig är det en självklarhet att vara feminist och jag antar att alla runtomkring mig känner detsamma. Man får bara ignorera vad folk skriver, förhoppningsvis inser dom tillslut hur fel dom har. Och – förhoppningsvis har dom inga kvinnor i sitt liv som dom behandlar med dessa värderingar. Kram!

  Reply
 • Ahhh! This looks like so much fun! There’s nothing better than hanging out and getting ready with your favorite girls. Have fun at your sister’s dear xx

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • Who is your maid of honor? And where are you going for your honeymoon?

  Reply
 • sometime with the family is what you are looking for to relax! <3

  http://7-sevendays.blogspot.it/

  Reply