GIRL TIME

Mira, Willow, Michaela and I. <3

God morgon babes! Har ni sovit gott? :-) Jag sov som en stock, haha! Jag sover hos min syster just nu så jag får sova i Livias säng, vi gjorde den längre så jag får faktiskt plats. ;-) Vaknar dock tidigt när jag hör två små röster leka runt 6 på morgonen, men som ni vet så gillar jag att gå upp tidigt. Första nätterna här i Sthlm bodde vi på Nobis (<3), och Michan bodde där samtidigt! Jag är så glad över att hon bor i Sthlm just nu, det är alldeles för långt när hon bor i LA… Vi får se hur länge hon stannar, men jag älskar att kunna hänga med mina tjejer när jag är här. Ska tvinga dom att komma till Monaco snart och hänga (Mira och Michan, ok!?), jag åker nämligen hem imorgon igen. Nu ska jag snart till Antonio (min frisör), vi ska göra första testhåret för bröllopet. SÅ galet! Vi ska testa och känna vad som känns bäst, vi har ju valt att hålla datum hemligt men det är snart… Haha! Tiden går så snabbt så nu måste bitarna börja falla på plats. :-) Hörs senare idag, PUSS <3

//Good morning babes! Have you had a good sleep? :-) I slept like a baby, haha! I’m sleeping at my sisters place right now so I’m sleeping in Livia’s bed, we made it longer so I can actually fit. ;-) I wake up early though when I hear two voices play in the morning, but as you know I like waking up early. The first nights here in Sthlm we stayed at Nobis (<3), and Michan stayed there at the same time! I’m so happy about her living in Sthlm right now, it’s way too far away when she lives in LA… We’ll see how long she stays, but I love to be able to hang out with my girls when I’m here. I will force them to come to Monaco soon to hang out (Mira and Michan, ok!?), I’m going back home tomorrow again. I’m about to head to Antonio (my hairdresser), we’re gonna try the hair style for the wedding. SO crazy! We’re gonna try and feel what feels the best, we’ve decided to keep our wedding date a secret but it’s pretty soon… Haha! Time flies so we have to nail down all the details soon. :-) Talk later today, HUGS <3

22 reaktioner på “GIRL TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.