FAMILY TIME IN STOCKHOLM

Video in collaboration with Isadora.

Vlog from Sthlm with the family <3 Find the make up products I used HERE!

Hej babes! Äntligen framme i Monaco, det var så skönt att komma hem faktiskt. Nu är det dags för en ny vlogg, och den här gången från Stockholm. Saknar familjen redan, som jag visste… <3 Speciellt när jag kollar på videon, haha! Det är från en heldag i Sthlm, jag börjar med en sminkning med Isadoras nya bronzing produkter (som jag ÄLSKAR!). En enkel make up som funkar till vardags men även till fest tycker jag. :-) Efter det hängde vi hos min syster med barnen, bakade lite, Livia snodde mitt smink och så avslutade vi med familjemiddag. Så mysig dag! Hoppas ni gillar den! Länkar till produkterna jag sminkade mig med finns under videon, jag la en länk här också. Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Hey babes! Finally arrived in Monaco, it feels so good to be back actually. It is time for a new vlog, and this time from Stockholm. I miss my family already, just as I thought… <3 Especially when I watch this video, haha! It’s from a full day in Sthlm, I’m starting with showing you a make up tutorial with Isadora’s new bronzing products (that I LOVE!). A simple make up that works for everyday but also for party in my opinion. :-) After that we spent the day at my sister’s place with the kids, did some baking, Livia stole my make up and we finished it off with a family dinner. Such a cozy day! Hope you like it! You can find links to the products I used for the make up under the video, I added a link here too. Talk tomorrow, lots of love <3

24 reaktioner på “FAMILY TIME IN STOCKHOLM”

 • This is so cute! I love the vlog so much. <3
  Love, Sandra / http://shineoffashion.com
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

 • ÄLSKAR dina vloggar! Alltid så himla mysiga att kika på ?❤️

 • Richelle says:

  Amazing and cozy vlog! Loved it as always! I’m gonna check out the products because it looks sooo natural and I love that also! XO ?

 • Lisa says:

  Kul att få se dig glad igen :)

  Du skall veta att Sveriges alla kvinnor stöttar dig Janni! Det kan inte alls vara kul att över en halv miljon människor sett din fästman och pappa festa med strippor inför ert bröllop, men kom ihåg att det är deras ansvar, inte ditt Janni. Du bär inget ansvar för det dem gör när du inte är med.

  Mycket kärlek och positiva tankar till dig!!

 • Åsa says:

  Har du oppskriften på sjokoladebollene med kokos? :)

  • janni says:

   Minns inte exakt hur mycket vi tog av allt men googla “chokladbollar utan smör” (vi hade inget smör hemma, haha), och efter det la vi till en matsked kokosolja för att få smeten som vi ville. :-) KRAM!

 • Mireia says:

  Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Marthe says:

  Hva synes du om at Isabel Raad prøver å være som deg? kjøper det du kjøper, og later som kjæresten hennes er din kjæreste? :P

  • janni says:

   Haha, har ingen aning om vem det är? :-/ Tar det som en komplimang om det nu är så, om någon försöker “härma” är det oftast för att den gillar det man gör. ;-) Kram!

 • Kärlek till Janni says:

  Hur mår du Janni, är du ok?

  Just när man trodde att Jon lärt sig från sina misstag från förra svensexan så gör han om det igen :(

  Vi stöttar dig Janni, din fästman har eget ansvar för det han gör och det skall inte gå ut över dig.

  Svensexan 2.0 som ligger ute på Youtube: En tjej drar ned Jons byxor och blottar kalsongerna, en annan tjej fotograferar Jons kön iklädd stringdräkt, tjejer på rad kysser din blivande man, Jon rider på flera tjejer och gör “helikoptern” och “hästen”.

  Och det här är bara det som framkom på Youtube. Vem vet vad som mer verkligen hände (vilka var det som var inne på Jons rum på kvällen så han inte kunde sova?).

  Går du vidare med bröllopet trots allt som skett?

  • Andrea says:

   Herregud.
   Det var et litt på kanten bachelor party, men bare morsomt. Janni vet jo at Jon filmer alt han gjør. Tror ikke hun bryr seg om det der.

  • Jo says:

   Haha, men herregud!! Brukar aldrig kommentera, men blir så full i skratt av denna kommentar. Jag är helt säker på att deras förhållande och förtroende till varandra är så pass starkt att några skämtsamma upptåg på Jons svensexa inte gör att de ställer in ett bröllop? Framförallt så tror jag att Janni och Jon har tillräcklig dialog om detta själva, samt att de tillsammans har kommit fram till var gränsen går för “rätt och fel” i just deras relation. Tror snarare att det är du “Kärlek till Janni” som behöver se över dina egna relationer eller självkänsla. Ta hand om dig!

  • Julia says:

   ??

  • janni says:

   Jag mår så bra så! :-) Tack för det! Självklart kommer vi inte ställa in bröllopet pga svensexor, då skulle vårt förhållande inte vara speciellt starkt. Det är inte Jon som planerat detta, utan hans vänner så det är inget han eller jag kan göra något åt. ;-) Såklart inte askul att se för mig (haha), men vi är säkra på varandra och vart vi har varandra så du behöver inte oroa dig. Kram!

 • Liena Snow says:

  So exciting! Can’t wait to watch!
  Your family is so wonderful :)
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • sara nena says:

  ahahahahah your niece is the best, and she is also so beautiful

  http://7-sevendays.blogspot.it/

 • i always love watching your vlogs. that little girl is so pretty!!! i think she will be a model like you :)

 • Louise says:

  Vart är din byxdress ifrån? Superfin!

 • Dessie Erlandsson says:

  vart är din byxdress ifrån ? kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.