PLAY TIME

Last hours with my babies <3 I’m gonna miss them so so so much!!

Hej babes! Åh vad jag kommer sakna mina små bebisar, jag flyger om 3h… Imorse åkte jag och fotade med Michan, jag älskar att fota med henne. Världens bästa! <3 Efter det åkte jag hem till min syster igen för att maxa ut tiden med dessa två. Vi skulle gå ut och leka i parken eftersom det är så fint väder, men vi stannade först för att köpa juice och kaffe. Det var ingen bra idé då båda barnen blev sura för att det tog tid så båda grät vilket gjorde att vi gick hem istället, haha! Så nu ska vi hänga på balkongen lite istället, kanske bada lite i en uppblåsbar pool och sen måste jag åka mot flygplatsen. Även om jag kommer sakna dom massor ska det faktiskt bli skönt att komma hem. Jag ska signa upp mig på ett gym imorgon i Monaco, så jag tänkte bara träna och gå promenader i helgen. Det ska bli så skönt! Hörs sen babes, PUSS <3

//Hey babes! Oh I’m gonna miss my babies, I’m flying in 3 hours… This morning I went to shoot some photos with Michan, I love to shoot with her. The best! <3 After that I went to my sister again to max out the time with these two. We were planning to go to the playground since the weather is so nice, but we stopped to buy juice and coffee. That was not a great idea since the kids got angry because it took a while so they were crying which made us go back home instead, haha! So now we’re just gonna hang on the balcony instead, might have a bath in a plastic pool and then I have to go to the airport. Even if I’ll miss them like crazy it will be nice to come home. I’m gonna sign up for a gym tomorrow in Monaco, so I’m just gonna workout and go for walks this weekend. Can’t wait! Talk later babes, HUGS <3

17 reaktioner på “PLAY TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.