CUDDLES

Missing this little guy <3 Thor.

Hej hjärtan! Hoppas ni mår bra, jag startade dagen med en promenad i solen och efter det har jag haft telefonmöten och emails. Gick och handlade också då kylen ekade helt tomt så jag lagade massa mat så jag bara kan värma upp det sen, så skönt. :-) Vi har ju lite stressigt nu med både husrenovering och bröllopsplanering, helst av allt ska huset vara klart när bröllopet är. Önska oss lycka till och jag har säkert sagt det förut men ultimat är inte att planera båda sakerna samtidigt haha! Nu ska jag faktiskt ta en break från datorn och gå ner till gymmet i våran byggnad, jag ska signa upp både mig och Jon tänkte jag. Jag har börjat bli sugen på att träna på gym med vikter igen, så lika bra att signa upp sig så man faktiskt går. ;-) Saknar den här lilla killen ovan idag däremot… Han hade varit en perfekt kompis att ha här hemma nu när jag är själv, haha! Snart får jag gosa med honom igen, längtar redan. Hörs sen, PUSS <3

//Hey babes! Hope you’re feeling great, I started the day with a walk in the sun and after that I had a phone meeting and did emails. Went to the grocery store too since our fridge was completely empty so I cooked lots of food so I can just heat it up later, so nice. :-) We have a pretty stressful time with both house renovation and wedding planning, we want the house to be finished when the wedding is. Wish us luck and I’ve probably said this before but it’s not the ultimate way to plan both those things at the same time haha! Now I’m actually gonna take a break from the computer and go down to the gym in our building, I’m gonna sign up both myself and Jon. I want to start working out at a gym again with weights, so I just have to sign us up so we actually go. ;-) Miss the little guy above today though… He would’ve been a perfect friend to have here now when I’m home alone, haha! I’ll get to cuddle with him soon again, can’t wait. Talk later, HUGS <3

19 reaktioner på “CUDDLES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.