WEDDING CAKE&FLOWER IDEAS

 Wedding cakes and flower bouquet inspiration. <3

God morgon babes! Jag startade dagen med en pinterest-runda, älskar det. ;-) Kan fastna där i timmar, helt seriöst haha! Just nu är vi i stadiet att bestämma oss för bröllopstårta, och det är lättare sagt än gjort. Jag har ju ingen aning om vad jag faktiskt tycker är fint. Jag gillar inte tårta så mycket, men man vill ju ha en som är god och framför allt fin. ;-) Tänker nog att vi kommer köra på en vit med blommor (som går i samma färger som resten av dekoreringen), men älskar ju choklad så jag gillade den med smält choklad också… Så svårt! Har ni några bra inspirationssidor för tårtor – hit me up in the comment section! :-) Min bukett då – minst lika svårt. Jag vet inte alls vad jag vill ha, men det lutar åt en lite “slarvig” bukett med en mix av olika gröna färger och rosa/vitt. Eftersom vi har strandbröllop vill jag ha en ganska avslappnad bukett. Tips här mottages gärna också, haha! Jag är säker på att allt kommer kännas 100% när det väl är dags men just nu känns det så svårt med alla detaljer, jag har ju aldrig haft en klar bild över vad jag vill ha på mitt bröllop så jag försöker känna mig fram. Ser fram emot det så otroligt mycket! Hörs senare, PUSS <3

//Good morning babes! I started the day with a pinterest round, love it! ;-) I can be on there for hours, seriously haha! Right now we’re in the wedding cake decision stage, and that’s easier said than done. I have no idea about what I actually like. I don’t like cake that much, but you want one that tastes good and most of all looks good. ;-) I’m thinking that we’re gonna go for a white one with flowers (in the same colors as the rest of the decoration), but I do love chocolate so I liked the one with melted chocolate too… So hard to choose! If you have any good websites for wedding cake inspiration – hit me up in the comment section! :-) My bouquet then – just as hard. I have no idea what I want, but I’m leaning towards a “messy” bouquet with a mix of green colors and pink/white. Since we’re having a beach wedding I want a pretty relaxed bouquet. I would love some inspiration here too, haha! I’m sure everything will feel 100% when it’s time but right now all the details feels so hard, I’ve never had a clear picture of what I want for my wedding so I’m trying to just get a feel for it. I look forward to it so so much! Talk later, HUGS <3

35 reaktioner på “WEDDING CAKE&FLOWER IDEAS”

 • Lisa says:

  Will you have only one cake or another one for the guests? Sticking to a flavor everyone might like will be a good decision ;)
  And if everything is by the beach, it might get windy, and if its a fancy cake with cream as the outside layer, quite some sand might stick to it. You might want to consider this ;)

 • Liena Snow says:

  Looks so pretty! So so excited for your wedding!
  I really like peonies and pastel colour peonies in bouquet look amazing!
  Your cake inspiration looks wonderful. What flavour cakes you like?
  I really like flavours that Meghan and Harry have chosen for Royal Wedding very spring-like.
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  • janni says:

   I think we’re gonna go for white chocolate and raspberry, but haven’t tried them yet so we’ll see after tasting! ;-) Xx

 • Tess says:

  Vi gifte oss i Zimbabwe så precis som du ville vi inte att det skulle vara för stelt. Ingen av oss är tårtmänniskor, men körde på en tårta som hade flera olika smaker inuti, varje slize hade liksom 3 smaker och det blev toppenbra. Hela tårtan åts upp! Vår dekoration blev så här – https://tessm.metromode.se/2015/11/20/brollopet-7-tips-kring-dekoration/ och min bukett är nog lite som du hade tänkt dig – https://tessm.metromode.se/2015/01/26/brollopet-min-bukett/ Eucaluptus ger en lite “vildare känsla”. Sedan är Zimbabwe en av världens störta ros-exportörer så det kändes givet med rosa och vita rosor. Det är så lätt att lägga massor med pengar på en specifik blomma, när man lika gärna kunde byta ut mot en som är lika fin, men i säsong eller finns mycket av i landet.
  Det är så kul att följa era bröllopsplaner, det får mig att vilja gifta mig igen <3

 • Ah, I love these type of wedding cakes! I am sure your wedding will look perfect!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Pauline says:

  Hej!
  Vi gifter oss i sommar och jag har haft nästan exakt samma bilder som inspiration som du lagt upp här.

  Vi kommer ha en spacklad våningstårta och dekorera med samma blommor som i buketten.
  Buketten kommer vara en spretig, droppformad med pioner (om vi får tag i, annars nejlikor), sweet avalanche-ros, prärieklocka, stjärnflocka, och eucalyptus. Och också gå i grönt, vitt & ljusrosa.

  Men visst är det en djungel! Hoppas du (ni) hittar rätt ? Kram

 • Glenn Little says:

  ❤❤❤❤Princess Janni❤❤❤❤
  The chocolate cake looks delicious, that would be my pick.
  The middle pic of the flowers looks very nice.
  They say the upcoming wedding in the UK is the wedding of the year, no way, it’s Princess Janni and Jon. ☺ It should televised live around the world, I bet the ratings would be HUGE. ?
  Sunday sunrise, coffee, 3 mile walk and a new blog, going to be a great day. And a Jon vlog later today and if we’re lucky one from you too. ❤❤❤❤
  Have an awesome day
  Til next time
  Ciao Ciao ??❤

 • Oh boy! These cakes look fabulous. I would have to agree with you that I’m not a huge cake person, however I wouldn’t mind eating these at all! I love your taste and style with all your wedding planning so far. Everything is going to look so beautiful and classy – a day to remember for sure. Although all the cakes and bouquets look great, my favorite cake is the one in the top right corner, and my favorite bouquet is the one on the left!

  http://www.beingisabella.com

 • kristina says:

  I wanted to let you know that I ( maybe the others as well) would be happy if you post more about wedding. feels like u did only 3 posts :(. Could you maybe do decortion of the place? if you gonna use flowers and so on…. I am also planning a wedding i am having it next year so I could use the inspo… Or your hair or make up you would like to have.
  And what about your bachelor party?? Are u going to have one??

  • janni says:

   Oh I’m trying my best, we haven’t had that much time to plan to be honest.. But I’ll get on it soon! :-) Xx

 • Sofie says:

  Först snor du kenzas vänner sen snor du kenzas bröllop. Vad kommer näst? Ska du sno hennes hund?

 • Vira says:

  Ett bra alternativ till tårta kan vara att ha macarons, cake pops eller dessa isglassar med smak av champagne:

  https://www.fortnumandmason.com/fortnums/everything-goes-pop

  En slarvig bukett blir jätte fint, skulle även vara fint om du körde en flower-crown med lösa lockar till.

 • Netti Starby says:

  Åh vilka fina tårtor och hoppas att ni hittar eran drömtårta till erat bröllop :-D

 • Andreea Grigore says:

  I’m getting hungry! haha
  The cakes are amazing!!

  http://www.andreealowe.com

 • OMG vad fint!! Ser verkligen SÅ mycket fram emot att se hur erat blir!!

 • Jolene says:

  Hej Janniii!
  Jag såg nu att jag hade fått ett mail angående Valentinoväskan, jag är i CHOCK!!! Jag ville bara höra av mig till dig och säga TACK SÅ HEMSKT MYCKET! Vilken present!! WOOW!!!!!!!!! Lycka till med all bröllopsplanering, jag tror det kommer bli fantastiskt! / Kramar från Götlaborg <3

 • Anna says:

  Tyckte bilderna var fina men lite tråkiga, man har sett det förut. Du gillar ju färgklickar, ska du inte ha någon starkare färg i buketten. Kanske vit/grön bas med knallrosa eller gul blomma som lyfter det hela.

  • janni says:

   Njaa, jag tror vi kör på detta. :-) Känns bäst när jag kollar inspo, haha! Lite färg kommer det vara såklart! ;-)

 • Mireia says:

  Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • sara nena says:

  ahahah, i totally get you. I am getting married, and pinterest is my best friend

  http://7-sevendays.blogspot.gr/

 • Cynthia says:

  Love the “naked” cake trend or just using butter cream. Fondant seems so old fashioned and formal to me.

 • Omg, this looks so goaaaals!
  I´m so excited for your choice. <3
  Sandra / http://shineoffashion.com
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

 • Vita says:

  Hi Janni,
  Have a look at this instagram page, they have some amazing cakes
  https://www.instagram.com/solodkisnu/

 • Lafly says:

  Hello Janni! I am Lafly from Maldives 🇲🇻
  Loving the wedding inspirations so far. I am also a Graphic Designer and a part-time Cake Artist, I wish i get the chance to make the dream wedding cake for you both ❤️ But i am sure by now you both must have had many meetings with many bakers, and i can’t wait to see it! Wish you both all the happiness! Love you and Jon ❤️

  Please check my instagram cake page when you get some free time – @solafly

 • gta 5 cheats says:

  Your post has many detail information. I read all of your article and I genuinely like it. Thank you for discussing this great post.

 • I think we’re gonna go for white chocolate and raspberry, but haven’t tried them yet so we’ll see after tasting!

 • rupdf says:

  I think we’re gonna go for white chocolate and raspberry, but haven’t tried them yet so we’ll see after tasting!

Leave a Reply

Your email address will not be published.