TURQUOISE AND LEMON

Gina Tricot hat (coming soon!) and jumpsuit (here!)/ Superga shoes (in white here!) – adlink

Hej hjärtan! Den här gången från Sthlm, mycket flängade sista tiden men det är mycket på gång. ;-) Jag kom fram runt midnatt igår och somnade som en stock. Vaknade ganska tidigt imorse och gick direkt hem till min syster för att hinna pussa på barnen, mina små älsklingar. Fick lite extra energi och efter det var det dags för ansiktsbehandling. SÅ skönt! Jag gör ju en liten kur nu inför bröllopet, och jag älskar Alexandra på Nordiska Klinken (tips om ni behöver hjälp med hyn!), så hon har gjort en liten plan för mig. :-) Efter det provade jag min bröllopsklänning för första gången (OMG!!), så nu ska den tillbaka till ateljén i Italien och sen blir den klar. Can’t wait to show you… :-))) På tal om klänning så går vi till min outfit från dagen igår i Palma, haha! Den här supersöta jumpsuiten med citroner på. Älskar den. Hittade en matchande cykel också så var tvungen att cykla runt lite. ;-) Nu – jobb! Hörs sen, PUSS <3

//Hey loves! This time from Sthlm, a lot of traveling lately but a lot is going on. ;-) I arrived around midnight last night and fell asleep straight away. Woke up pretty early this morning and went straight to my sister to have time to hug the kids, my little loves. I got some extra energy and after that I went for a facial. SO nice! I’m doing some treatments before the wedding, and I love Alexandra at Nordiska Kliniken (great tip if you need help with your skin!), so she made a plan for me. :-) After that I tried my wedding dress for the first time (OMG!!), so now it’s going back to the atelier in Italy and then it’s done. Can’t wait to show you… :-)))  Speaking of dresses we’re heading over to my outfit from the day in Palma yesterday, haha! I wore this super pretty jumpsuit with lemons. Love it. I found a matching bike too so I had to bike around a bit. ;-) Now – work! Talk later, HUGS <3

21 reaktioner på “TURQUOISE AND LEMON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.