CAL REIET

Snaps from our days in Palma. <3 Cal Reiet, what a beautiful place!

God morgon babes, från Arlanda. :-) Nu ska jag flyga hem, det ska bli fantastiskt. Längtar dit nu, även om jag var där för några dagar sedan… Här kommer lite mer BTS från våra dagar i Palma. Vi åt gott, plåtade (massor!), hängde och hade några grymma dagar. Vi var ett så himla härligt gäng, och stället gjorde det ju inte värre haha! Dit vill jag åka tillbaka och hänga en vecka, det är ju ett retreat så man kan åka dit och yoga och äta god mat. Allt var vegetariskt, så det gillade jag lite extra. :-) Jag tror kampanjen kommer ut i helgen, så det var snabbjobbat haha! Jag säger till såklart, även jag är spänd på att se resultatet. Det är alltid lika kul, man jobbar en heldag och plåtar så många looks och några dagar senare har man det färdiga resultatet. Kul! Nu ska jag köpa lite dricka och snacks innan flyget, hörs senare. PUSS <3

//Good morning babes, from Arlanda airport. :-) Now it’s time for me to fly home, it will be amazing. I miss that place now, even if I was there a few days ago… Here are some more BTS from our days in Palma. We had good food, took photos (a lot of them!), hung out and had some great days. We were such a nice group, and the place didn’t really make it worse haha! I want to go back there and spend a week there, it’s a retreat so you can go there and do yoga and eat good. Everything was vegetarian, so I liked that a bit extra. :-) I think the campaign will be out this weekend, so that was quick haha! I’ll let you know of course, I’m also excited to see the result. It’s always fun, you work a full day and shoot so many looks and a few days later you have the finished result. Fun! Now I’m gonna go and buy some drinks and snacks before the flight, talk later. HUGS <3

22 reaktioner på “CAL REIET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.