Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:47 | May 18, 2018

CAL REIET

Snaps from our days in Palma. <3 Cal Reiet, what a beautiful place!

God morgon babes, från Arlanda. :-) Nu ska jag flyga hem, det ska bli fantastiskt. Längtar dit nu, även om jag var där för några dagar sedan… Här kommer lite mer BTS från våra dagar i Palma. Vi åt gott, plåtade (massor!), hängde och hade några grymma dagar. Vi var ett så himla härligt gäng, och stället gjorde det ju inte värre haha! Dit vill jag åka tillbaka och hänga en vecka, det är ju ett retreat så man kan åka dit och yoga och äta god mat. Allt var vegetariskt, så det gillade jag lite extra. :-) Jag tror kampanjen kommer ut i helgen, så det var snabbjobbat haha! Jag säger till såklart, även jag är spänd på att se resultatet. Det är alltid lika kul, man jobbar en heldag och plåtar så många looks och några dagar senare har man det färdiga resultatet. Kul! Nu ska jag köpa lite dricka och snacks innan flyget, hörs senare. PUSS <3

//Good morning babes, from Arlanda airport. :-) Now it’s time for me to fly home, it will be amazing. I miss that place now, even if I was there a few days ago… Here are some more BTS from our days in Palma. We had good food, took photos (a lot of them!), hung out and had some great days. We were such a nice group, and the place didn’t really make it worse haha! I want to go back there and spend a week there, it’s a retreat so you can go there and do yoga and eat good. Everything was vegetarian, so I liked that a bit extra. :-) I think the campaign will be out this weekend, so that was quick haha! I’ll let you know of course, I’m also excited to see the result. It’s always fun, you work a full day and shoot so many looks and a few days later you have the finished result. Fun! Now I’m gonna go and buy some drinks and snacks before the flight, talk later. HUGS <3


22 kommentarer22 kommentarer om “CAL REIET”

  Hey Janni, the quality of your photos is supeerb. Can you tell me which one and which lens you’re using? Thank you :)

  Reply

  JANNIII! could you tell me what t-shirt you’re wearing on jon’s recent wedding q&a? with the lovely high waisted short? tack!! xoxo

  Reply

  The look is from Gina Tricot, it was right after the photoshoot so I still wore the outfit haha! Xx

  Reply

  I love these pictures. Can you tell us the name of the retreat? Would love to go there this summer!xx

  Reply

  It’s called Cal Reiet! :-) You really should!!

  Reply

  ❤❤❤❤Princess Janni❤❤❤❤
  I’m suddenly hungry and thirsty ?
  Have a great Friday
  Ciao Ciao ??❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  Reply

  Så fina bilder! Hur redigerar du dem? Filter? :)

  Reply

  Jag redigerar i Lightroom, mina egna filter så inget man kan köpa… :-( Kram!

  Reply

  Hej Janni! Är så himla nyfiken och sitter fortfarande och håller tummarna varje dag, måste fråga.. Har du valt ut någon i Valentino-tävlingen än? <3

  Reply

  Jaa tyvärr, vinnaren är informerad och har svarat! Men ska försöka få till fler såna tävlingar, det verkade vara SÅ uppskattat! ;-) KRAM!

  Reply

  Does that breakfast display look beautiful or what! I swear, every time you post a post with food in it, I always get hungry and start to crave the food. I think it’s a mixture of how yummy the food looks and the beautiful location. I think I’m going to have to add it to my places-to-visit list! Have a nice Sunday babe.

  http://www.beingisabella.com

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här