PALMA PHOTOSHOOT

Had the best time with Gina Tricot and the girls in Palma – find all the pieces I’m wearing under the video HERE!

Hej babes! Här kommer äntligen vloggen från Palma! Det var, som ni säkert redan förstått, en så härlig resa. Vi plåtade en kampanj som snart är online, jag älskar när kampanjer kommer upp så snabbt efter. :-) Ni kommer kunna se hela kampanjen snart, men tills dess kan ni spana in deras hemsida HÄR! Så mycket fina plagg. Alla outfits vi plåtade var så fina och alla tjejer gjorde ett grymt jobb. Ni får följa med behind the scenes i den här vloggen, se lite mer av stället, när vi plåtar, lite beauty-tips från en av de roligaste/bästa make up artisterna jag vet (Elin Svensson) och en heldag på plåtning. :-) Jon kom ju och hängde lite sista minuten, så han kunde hjälpa mig att filma lite. Hoppas ni gillar den! :D PUSS <3

//Hey babes! Here’s finally the vlog from Palma! It was, as you’ve probably understood, such a nice trip. I shot a campaign which will be online soon, I love when the campaigns goes live so quickly after. :-) You’ll be able to see the entire campaign soon, but until then you can check out their website HERE! So many nice pieces in store. All the outfits we shot were so pretty and all the girls did such a good job. You’ll get to follow us around behind the scenes in this vlog, see more of the place, when we shoot, some beauty tips from one of the funniest/best make up artists I know (Elin Svensson) and a full day on a photoshoot. :-) Jon came to hang out last minute, so he could help me film. Hope you like it! :D HUGS <3

 

19 reaktioner på “PALMA PHOTOSHOOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.