SHOP MY WARDDROBE

Some of the clothes I’m selling at my Yaytrade – find my shop HERE!

God morgon babes! :-) Hoppas ni har en fin morgon! Jag vet inte vad som hände med vädret idag, det är supergrått och regn så min morgonprommis får vänta lite… ;-) Jag flyger till Zurich ikväll, jag ska möta upp Jon för en roadtrip i 3 dagar så det ska bli mysigt. Som tur är så är Benni hemma (han bor i Cannes) så jag får flygsällskap idag. :-)) Han ska också med! Till något helt annat – jag har uppdaterat min Yaytrade med MASSA nya plagg! En hel del sommarklänningar och en härlig mix helt enkelt. Jag försöker ju rensa så ofta jag kan, så nu finns det massa fint som förtjänar en ny ägare. :-) Jag skänker 100% av det jag säljer för, vi vill bygga massa nya skolor så pengarna kommer gå till det. Hoppas ni hittar något ni gillar! Min shop kommer ni till HÄR! PUSS <3

//Good morning babes! :-) Hope you’re having a great morning! I have no idea about what happened to the weather today, it’s super grey and rain so my morning walk will have to wait… ;-) I’m flying to Zurich tonight, I’m meeting up with Jon for a road trip for 3 days so that will be amazing. Luckily Benni is at home (he lives in Cannes) so I will get some travel company today. :-)) He’s joining too! To something else – I’ve updated my Yaytrade with LOTS of new pieces! A lot of summer dresses and just a great mix. I’m trying to clean out as often as I can, so now I have lots of nice things that deserves a new owner. :-) I’m donating 100% of what I sell for, we want to build lots of new schools so the money will go to that. Hope you’ll find something you like! You’ll find my shop HERE! HUGS <3

17 reaktioner på “SHOP MY WARDDROBE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.