Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:12 | May 22, 2018

SHOP MY WARDDROBE

Some of the clothes I’m selling at my Yaytrade – find my shop HERE!

God morgon babes! :-) Hoppas ni har en fin morgon! Jag vet inte vad som hände med vädret idag, det är supergrått och regn så min morgonprommis får vänta lite… ;-) Jag flyger till Zurich ikväll, jag ska möta upp Jon för en roadtrip i 3 dagar så det ska bli mysigt. Som tur är så är Benni hemma (han bor i Cannes) så jag får flygsällskap idag. :-)) Han ska också med! Till något helt annat – jag har uppdaterat min Yaytrade med MASSA nya plagg! En hel del sommarklänningar och en härlig mix helt enkelt. Jag försöker ju rensa så ofta jag kan, så nu finns det massa fint som förtjänar en ny ägare. :-) Jag skänker 100% av det jag säljer för, vi vill bygga massa nya skolor så pengarna kommer gå till det. Hoppas ni hittar något ni gillar! Min shop kommer ni till HÄR! PUSS <3

//Good morning babes! :-) Hope you’re having a great morning! I have no idea about what happened to the weather today, it’s super grey and rain so my morning walk will have to wait… ;-) I’m flying to Zurich tonight, I’m meeting up with Jon for a road trip for 3 days so that will be amazing. Luckily Benni is at home (he lives in Cannes) so I will get some travel company today. :-)) He’s joining too! To something else – I’ve updated my Yaytrade with LOTS of new pieces! A lot of summer dresses and just a great mix. I’m trying to clean out as often as I can, so now I have lots of nice things that deserves a new owner. :-) I’m donating 100% of what I sell for, we want to build lots of new schools so the money will go to that. Hope you’ll find something you like! You’ll find my shop HERE! HUGS <3


17 kommentarer17 kommentarer om “SHOP MY WARDDROBE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är så fin <3

  Reply
 • Where do you go in Switzerland? Love you!

  Reply
 • This is a great idea!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Dresses are so pretty!
  Have a lovely day and hope sunshine is on its way :)
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Janni the head-piece you are looking for go to NET A PORTER, then go to search for BRIDE. Or you go to the Swarovski, search BRIDE or head- piece.
  Hope you find something. LOVE TO YOU.

  Reply
 • JANNI IT IS A HEADBAND NOT A HEAD-PIECE ,NET A POTRTER OR SWAROVSKI YOU FIND A LOT. LOVE TO YOU.

  Reply
 • Du har alltid så fina kläder på dig så ska helt klart kolla in shoppen!! Klänningarna på bilderna är sjukt fina!! <3
  https://nouw.com/filippaml

  Reply
 • ❤❤❤❤Princess Janni❤❤❤❤
  Just when I pick a favorite outfit here come a new photo shoot.?WOW!! ??? Well I love them all
  Pic 1 & 2 my new fav, until the next shoot ?
  Flawless beauty ❤❤
  Have a wonderful day
  Ciao Ciao ??❤

  Reply
 • Ååh vad fin den vita och blå långklänningen är! Men mina boobs lär tyvärr inte få plats i en 34…? Är det länge sen du köpte den? Älskar din stil och tack för en bra blogg, du är alltid så positiv och jag blir glad av att gå in här och att kolla på era vloggar. ❤️?

  Reply
 • Så himla snygga outfits och du passar verkligen i allt! :-D

  Reply
 • You have my optimal wardrobe so I cannot wait to check out the things you are looking to give away! The outfit of you in the flowy green dress and the red Valentino bag is perfection! Often, I don’t normally pair the two colours together besides Christmas because it reminds me too much of the holiday, but here I think otherwise. Have a lovely trip Janni :D

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • Hej Janni,
  I just heard something fun! And I was just wondering. What do you hear? ‘janni’ or ‘laurel’? When I heard about this I had to think of you, because it almost has your name in it. You can watch this video, or just google it.
  https://youtu.be/7X_WvGAhMlQ
  Anyway, I heard yanny.
  Loes

  Reply
 • Nej va kul! Älskar din klädstil! Ska in och kika :D

  Reply
 • Efter hur lång tid godkänner du ett bud på sidan? Det står efter 14 dagar och nästan alla auktioner har gått 14 dagar nu.

  Reply
 • Så fint

  Reply
 • Hej!
  Tack för en härligt inspirerande och välarbetad blogg, alltid posotivt att kiki in här!
  Har du något tips på någon lättare foundation nu till sommaren som inte ger det här tjocka lagret men som samtidigt ger en fin bas?
  Kram!

  Reply
 • janni, always always so chic!!!! :)

  Reply