THE CHEDI ANDERMATT

Some snaps from this morning – before our road trip started!

Hej babes! Förlåt för tystnaden här, men vi fick lite sista minuten ändringar haha! Jag skulle ju flyga till Zurich igår eftermiddag, och en timme innan jag skulle ta en taxi till flygplatsen fick jag ett sms om att flyget var inställt… Frankrike och deras strejkande, det var någon typ av strejk så många flyg var inställda. Som tur var hade vi Jons bil i Cannes (där Benni bor) så vi bestämde oss för att köra istället, haha! Sista minuten men så mycket skönare, jag föredrar att åka bil alla dagar i veckan. :-) Vi kom fram till Andermatt strax innan midnatt och jag deckade direkt, så skönt. Vi checkade in på The Chedi, och det är ett av de finaste hotellen jag bott på. Så otroligt vackert, underbara rum och inspirationen man fick därifrån. Allt ifrån lampor till små hörn och dörrar, vi gick och kollade på allt haha! Vi åt en snabb frukost innan vi hoppade in i bilarna och började köra mot Lake Como med några fina stopp. Vi kom precis fram och ska bara byta om och äta middag med Lake Como som utsikt… Det är GALET vackert här, kan inte förstå att vi inte åkt hit innan. Hörs imorgon, massa kärlek! <3

//Hey babes! Sorry for the silence here, but we got some last minute changes haha! We were supposed to fly to Zurich yesterday, and one hour before I was about to take a taxi to the airport I got a text that said the flight is cancelled… France and their strikes, it was some kind of strike so lots of flights were cancelled. Luckily we had Jon’s car in Cannes (where Benni lives) so we decided to drive instead, haha! Last minute but so much nicer, I prefer going by car every day of the week. :-) We arrived to Andermatt right before midnight and I fell asleep straight away, so nice. We checked in to The Chedi, and it was one of the nicest hotels I’ve stayed at. So incredibly beautiful, amazing rooms and the inspiration you got there. Everything from lamps to small corners and doors, we walked around and looked at everything haha! We had a quick breakfast before we jumped in the cars and started driving towards Lake Como with some nice stops. We just arrived and we’re about to change clothes and head for dinner with Lake Como as a view… It is CRAZY beautiful here, can’t believe we haven’t been here before. Talk tomorrow, lots of love! <3

11 reaktioner på “THE CHEDI ANDERMATT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.